• 1488
    jawaii ve maric ruhsuz ve gamsız olabilir, ama en azından faul yapılacak zamanı bilen oyunculardı. göktürk kardeşimize ise hem koç hem de tribün bağırmak zorunda kalıyordu faul yapması için. :) ruhsuzluk ve gamsızlığın üstüne bu durumun ne demek olduğunu açıklamaya gerek yok.

    dayak meşru mudur, değildir; ama türkiye'nin havasından suyundan zağar ivkovic bile oyuncusuna maç içinde tekme atıyor. meşru değil, ama oluyor ne yazık ki. ivkovic'i obra'yı geçtim, altyapılardaki koçlara da gidip böyle ayar(!) versene? ha o zaman ivkovic'de gücü yetene tekme atıyor. obradovic'te mesela gücü yeten oyuncuyu yaka paça atıyor salondan... ha gerekirse gider tokatımızı da yeriz ergin hocadan, birileri kendisini bir halt zannedip kafasına göre gidin yiyin ya o zaman koçunuzdan :@ diyerek rerö yapmasın.

    kimse galatasaray'ın oynucusuna el kaldırıp küfredemez, ama kimse de abilerinin, menajerlerinin lafını dinleyip koçunu bir operasyona kurban edemez. gerizekalı, karaktersiz veya bir başka bir şey değilseniz ergin ataman'a yönetimin iğrenç bir operasyon yaptığını anlamanız pek güç olmamalı.

    basınımız da sağ olsun obra'yı, ivkovic'i bu kadar konuşmadı; -ki onlar maç esnasında yaptı, ama her yerden ergin atamann ergin ataamannn!!1 sesleri çıkıyor. ve emin ol bunların hepsi tesadüf, hepsi!

    istifa edebilirim kartını masaya koyan ergin ataman'a, ünal aysal'a sponsor olmadın reis çağrısı yapan ergin ataman'a, oyuncularım gidiyor, maaşlarda sorun var diyen ergin ataman'a; tarihin en karaktersiz galatasaray yönetimi iğrenç bir şekilde operasyon yapıyor.

    maçtan üç gün geçmiş, önce haber sızıyor, daha haberi kim sızdırdı bulunmazken, göktürk paşa nereden güç aldıysa babasıyla şikayete gidiyor tbf'ye. benim asıl merak ettiğim tbf napacak, nasıl bir karar verecek...
App Store'dan indirin Google Play'den alın