• 24
    galatasaray camiası, bir avuç galatasaray liseli saçma sapan insanların oluşturduğu gruptur.

    dedikodu boldur. herkesin herkesle bir hesabı vardır. destek çok anlıktır. her an dengeler değişebilir. somut olaylardan çok soyut şeylere önem verirler. ağzından çıkacak en ufak bir yanlış cümle senin yaptığın bütün iyi şeyleri yok edebilir.

    onlar için başarı veya galatasaray için verilen emek çok önemli değildir. tek baktıkları şey kendi çıkarlarıdır. bir insanı sevmiyorlar diyelim mesela, o ne kadar başarılı olursa olsun onu göndermek için her türlü dedikodu ve komplo oyunlarını devreye sokmaktan çekinmezler. sonra da çıkıp galatasaray'ın ali menfaatlerinden bahsederler. bu şey kulüp içinde o kadar güçlüdür ki, camia adamı hamdi yasaman denen işe yaramaz zat çıkıp o kadar zorlukta göreve soyunan her şeye galatasaray için eyvallah diyen hamza hocaya dil uzatabilir. ergin hoca twitter'dan laf çaktığı için, sivri dilli açıklamaları yüzünden çeşitli ayak kaydırma oyunlarına girişirler.

    ''galatasaray'ın en büyük düşmanı galatasaraylılardır'' sözünün baş kahramanlarıdır kendileri.

    galatasaray camiası siz değilsiniz biziz biz. azar azar da olsa üye ve kongre üyeleri içinde lise mezunu olmayanların sayısı artıyor gün gelecek kulüp taraftarı ile kucaklaşacak ve siz o gün yok olacaksınız! işte o gün galatasaray'ın gerçek yükselişi başlayacak.

    ne kadar büyükmüşsün be galatasaray, yıllardır yiye yiye bitiremediler seni bu adamlar!
App Store'dan indirin Google Play'den alın