• 64
    c grubu

    bütün as roma sempatizanlarından özür dilerim. gerçekten oynadığım 4 maçın 3ünü nasıl kaybettim anlamadım. ve çok kızgınım kendime.
    ama tabii ki bu olay mikrop ve diroix kardeşlerimin güzel oyunlarını gölgeleyemez. centilmen maçları ve davranışları için minnetarım.

    as roma - shakthar : 1-2
    shakthar - as roma : 1-5

    ilk maç, genelde bizim kontrolümüzde geçen özellikle son 20-25 dakikasında yarattığımız büyük baskıyla hatırlanacak. ancak rakibin 20 ila 30. dakikalarda ardaarda gelen gelen 2 golünün altından kalkamadık. 75'te doumbia bizi umutlandırsa da, sonuç hüzündü. hamit altıntop'a selamı, bolca direkten dönen toplarımızla çaktık.

    ikinci maçta ise tam anlamıyla roma üstünlüğü vardı. 2-1'den sonra dağılan rakibin açıklarından iyi faydalandık. doumbia(2), ibarbo, de rossi ve naiggolan ile farklı galibiye uzandık.
    maçta da hamit altıntop'a selamı çaktık.

    as roma - atletico de madrid : 1-2
    atletico de madrid - as roma : 2-1

    lafı fazla uzatmayacağım, maç yazısını (bkz: #1648531) no'lu entry'de görebilirsiniz. iki maç da çok denk gitti. yer yer iki takım da baskı kurdu. ancak şans hiç bizden yana değildi.
    gol yollarında diroix daha becerikliydi ve iki maçta da 3 puana, 75 sonrası attığı gollerle ulaştı. (biri 90+3 olmak üzere)
    unutmadan, iki maçta da direkten dönen toplarla hamit altıntop'a selamı çakmayı ihmal etmedik.

    artık son iki maçta elimizden geleni yapacağız ama şansımızın çok azaldığı da aşikar...
    allah yardımcımız olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın