• 56
    napoli 2 - 3 inter
    inter 0 - 2 napoli

    leoni ilk mesaj attığında başka bir online season'da olmama ragmen maçtan çıkıp koştum onunla oynamak için. oynadığıma da değdi kendisine teşekkür ediyorum. takım yorgundu. tecrübesizlik ve fiziksel yetersizliklerle baş etmek zorundaydık. savunmayı sağlamlaştırmamız gerekti ve bu yüzden maçlara 5 defans çıktık. forvette shaqiri ve osvaldo ikilisini tevez-morata gibi kullanma hevesindeydim.

    shaqiri'nin ilk maçta erken gelen golüyle morallenmişken calejon fişimizi çekti. shaqiri ne kadar değerli bir transfer olduğunu attığı beklenmedik ikinci golle kanıtlarken hep bir ağızdan farzo inter tezahüratları yapıyorduk. mancini'ye sevgi gösterilerinde bulunuyorduk. derken stoper de denediğimiz medel'in yaptırdığı penaltı hesapları bozdu. ancak 90'da bu anların adamı palacio kendine yakışır bir golle maçı bize getirdi. zafer sahoşluğu mancini dehasına hayranlık darken ikinci maça zihinsel olarak hazırlanamamıştık.

    ikinci maçta 0-0 a yatma peşindeyken yine çok alakasız bir yerde olan haklı penaltıyla geriye düştük. rakip haldır huldur saldırırken kontra ataklarla direkleri dövdük. napoli'de iki maçta da gökhan inler felipe melo'nun gençliği gibi oynadı nazar değmesin. 5-3-2'den 1-0'ken sahaya yolladığım kağıtla medeli ortaya kaydırıp 4-3-1-2'ye geçmemiz 2. golün gelmesine engel olmadı ve averajı eksiledik 90'ıncı dakikada. mancini'nin sessiz sakin yedek kulübesinde oturuşu gözyaşlarıma neden olsa da curva taraflarından desteğin düşmediğini görmek biraz olsun teselli oldu.

    leoni'yi tebik ediyorum. yolu açık olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın