• 199
    son dönemde bu kadar yenilgiyi hakettiğimiz bir maç yoktur sanırım. bursaspor harbiden fırtına gibiydi. şenol güneş'i tebrik etmek lazım. benzer performansı kadıköy deplasmanında da göstermelerini umuyorum.

    maç ile ilgili çok analize gerek yok. defansın adeta süzgeç gibi her topu ve adamı geçirmesi başımıza iş açtı. chedjou kötü, koray kötü, bekler kademede yetersizdi. bir de hamza hoca değişik hamlelerle üstüne tüy dikince puan kaybı kaçınılmaz oldu. ben bu kadar karşı karşıya aleyhimize pozisyon kaçtığı başka bir maç hatırlamıyorum. 1-6'lık real madrid veya bu sene 4'er gol yediğimiz şampiyonlar ligi maçları da dahil. facia ile sonuçlanabilirdi bu gece ki neyse devreye muslera ve bursaspor oyuncularının beceriksizliği girdi.

    yine de hücum performansımız, eksiklerimize rağmen fena değildi. pozisyona girdik zaman zaman iyi yüklendik.

    enseyi erkenden karartan arkadaşlara da saygı duymakla birlikte puan farkının sadece 1 maç olduğunu hatırlatırım. kalan 16 maç içinde 1 maçın dezavantajını kapatmak sanırım o kadar imkansız değil. ha eğer oyundan, kurgudan, performanstan memnun değil ve bunun şampiyonluk için yetmeyeceğini söylerseniz de hak veririm. yine de fenerbahçe ve beşiktaş'ın da bir durgunluk dönemine gireceğine inanıyorum. bizim o dönemi olumlu geçirmemiz önemli.

    hamza hoca'nın ve oyuncuların gerekeni yapacağına inancım tam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın