• 196
    sabri sakatlanmasaydı belki de çok farklı bir skoru konuşuyor olacaktık. tamam bursa iyi başladı, arka arkaya pozisyonlar buldu, öne geçen biz olduk ama ilk yarıda. orta sahamız biraz kolay geçiliyordu ve kanatlarımız hücumda çalışmıyordu. hamza hoca da ilk yarının sonuna kadar idare ediyim devre arası bakarız diye düşünüyordu büyük ihtimalle. takım da biraz moralli oynamaya başlamıştı golden sonra.

    ancak hesaplanamayan bir şey oldu ve sabri sakatlandı. zaten semih, selçuk ve burak'ın olmadığı kadrodan sabri de çıkınca önceki haftalarda ortaya konulan performans gösterilemedi. sinan oyuna girmek için formasını giymeye başlayınca dedim hamza hoca hata yapmış yedeklere sağbekte oynayabilecek bir oyuncuyu almamış. ama kamera sinan'ı gösterdiğinde tarık da yedek kulübesinde göründü. kahvedeki herkes sövmeye başladı hemen. tarık varken sinan alınır mı falan filan. bence tarık'ı alsaydı oyuna; volkan ve bakambu çalım manyağı yapardı bunu. pozisyon alma konusunda da zayıf tarık. maçtaki öncelikli stratejisinin de kanat savunması olduğunu zaten çıkardığı on birde gördük hamza hocanın. tarık'ı almaması konusunda hak verdim orada hamza hocaya. yalnız hamit'i almadığı için de kızdım çünkü hamit böyle bir durum için iyi bir kurtarıcı olabilirdi. şimdi eve girince onun da sakat olduğunu öğrendim.

    tarık'ın oyuna alınmaması konusunda hak verdim dedim. sinan tercihine de lafım yok da sabri oyundan çıktıktan sonra bir iki oyuncu dışında kimsenin mevkisi belli değildi. tam bir kaos hakim oldu bizim takıma. nitekim golden önce takım halinde hücumdaydık 1-0 önde olmamıza rağmen. normal bir maçta tabiki galatasaray'ın sürekli hücumu düşünmesi eleştirilemez. çoğumuzun isteğidir takımın daha fazla gol bulması. ancak karşımızda ligin en iyi futbolunu oynayan bursaspor var ve şampiyonluk yolunda çok kritik bir maç. 1-0 dan sonra arka tarafta büyük boşluk bırakmamız affedilmez bir hataydı. hatta topu kaptırdığımızda sneijder de durumu sezmiş olacak ki rakibe yetişmek için kıçını yırttı ama yetişemedi. nitekim yedik golü.

    ikinci yarı başladığında baskı yedik bursa'dan. gol resmen geliyorum dedi. burada orta sahaya bir takviye yapılabilirdi olcan'ın yerine. takviye gelmeyince bocaladı takım, yedik golü kornerden.sonrası zaten yine kaos bizim takım için. bruma girene kadar da fazla bir hareketlenme yoktu.

    kolay değil sonuçta takımın en kaliteli 4 yerli oyuncusu yok üstelik daha yabancı sınırı kalkmadı. sahaya 6 yerli koymak zorundayız. karşımızda da daha önce belirttiğim gibi ligin en iyi futbolunu oynayan bursaspor var. beraberlik kötü bir sonuç değildi bu şartlar altında. sadece şampiyonluk yolunda ilk bizim puan kaybetmemiz sıktı canımızı. ama bursa böyle oynamaya devam ederse diğer rakiplere de çelme takma ihtimali yüksek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın