• 239
    bilmeyenler için hepsini bir toplardım, artık maaşları o mu ödüyor da gitsin diye söylenmez sanırım..

    ilkan karaman’ın gidişi öncesinde bu ihtimal olmasına rağmen “bir şey olmaz” düşüncesi ile kayıtsız kalmak. oyuncu kaçınca takipteyiz, haklarımızı alacağız açıklaması ve sonrası hiçbir şey alamadan kulübün maddi zarara uğratılması.

    lindsay whalen’ ın çektiği ihtarı ciddiye almayıp ilgisiz kalmak. maç günü oyuncuyu dinlendiriyoruz diye yalan açıklama yapmak, halbuki whalen arabasını bile hava alanında bırakıp ülkeyi terk etmişti. israrlara rağmen whalen geri dönmeyince galatasaray geleneklerine uymuyor diye açıklama yapmak. taraflı tarafsız herkes o sezon whalen kaçırılmasa idi galatasaray şampiyon olurdu düşüncesindeydi.

    manuchar markoishvili’ye 48 saat süre verdiklerini ve bu sürenin sonunda anlaşacaklarını söyledikten yaklaşık 6 saat sonra oyuncu cska forması ile objektiflere poz verdi.

    abdi ipekçi’de pınar karşıyaka maçı öncesi günler öncesinden olaylar çıkacağı açıkça belliyken salonda gerekli önlemleri aldırmamak. rakibin salon boşaltılmazsa maça çıkmayacağız tehdidine boyun eğip salonun boşaltılmasına onay vermek!

    yukarıdaki hadisenin tam tersine pınar karşıyaka deplasmanında takıma ve kendisine fiili saldırı olmasına rağmen salonun boşaltılmasını ve gerekli önlemler alınmasını sağlayamamak. kendisine fiili saldırıda bulunan kişiden davacı olmamak.

    bir kadın takımı fenerbahçe deplasmanında aziz yıldırım’ın kendisine “hareketlerine ve konuşmalarına dikkat et” tehditlerine karşı sadece haklısınız cevabı verip ezik ve galatasaray karakterine yakışmayan bir davranış sergilemek.

    sezon ortasında sözleşme yenilemek isteyen işıl alben, alba torrens gibi oyunculara hiçbir yöneticiye danışmaksızın “kendi yolunuzu çizin” diyerek kulüpten uzaklaşmalarını sağlamak. daha sonra işıl alben’i geri almak için uğraşıyoruz deyip bir kere bile rusya kulübüne gidip görüşmemek.

    2012 yılında eurocup için hayatı önem taşıyan kuban deplasmanında, kuban takımının faks ile “burada fuar var rezervasyonunuzu önceden yapalım” uyarısını dikkate almayarak takımın yollarda perişan olması ve farklı kuban yenilgisi. ergin ataman maç sonu basın toplantısında alınan ağır yenilginin sorumlusunun becerilemeyen organizasyon ve oyuncuların yorgunluğu olduğunu belirtmişti.

    bu sezon kaybettiğimiz bazı euroleague maçlarında salon içinde bazı kişilere “takım çok kötü oynatılıyor” diye ekrem memnun’u kötülemek.

    bir çok oyuncu twitter’dan ağır hakaretlere maruz kalmasına rağmen galatasaray spor kulübü oyuncu olmanın verdiği ağır başlılık ile bunlara kulak tıkayabilirken, kendisi sürekli polemiğe girip twitter’dan galatasaray taraftarı ile dalga geçmek, twitterı ilk okul çocukları gibi anlamsız kullanmak.

    galatasaray’ın karakterini ve ağırlığını yansıtmayan hafiflikte olmak.

    bütçe düşük olmasına rağmen şaziye ivegin, furkan aldemidr gibi bazı oyuncular ile yüksek sözleşmelere imza atıp daha sonra indirim istemek ve oyuncuların kulüpten ayrılmasına sebep olmak.

    sancho lyttle ile bahar öztürk’ün aynı anda oynamayacağını düşünmeyerek transferi yapmak. sancho lyttle gelince mecburen bahar öztürk’ü göndermek ve aradaki maaş farkını kulübün ödemesi zorunda bırakmak.

    formaları yapan şirket ile yaşanılan sıkıntılar, formaların bir türlü hazır olmaması ve neredeyse 2013 sezonun ilk yarısını takımların eski formalar ile oynaması.

    euroleague şampiyonu apoltesi takan bir takımın doğru düzgün sponsor bulamaması, bunu için gerekli ve yeterli çabanıın gösterilmemesi.

    “oyuncuların hiçbir alacağı yoktur” açıklamasını yaptıktan kısa bir süre sonra furkan aldemir’in ödenmeyen alacakları için kontratını fesh etmesi.

    alacaklarını istediği için gelmeyen shavonte zellous ile iletişim kuramayıp ipleri koparmak. sonra oyuncuyu suçlamasına rağmen yinede peşinden koşup transfer etmeye çalışmak.

    ergin ataman ile ekrem memnun’un istediği oyuncularda sürekli sorun ve sıkıntı çıkarmak. kendi istediği oyuncuları kabul ettirmeye çalışmak.

    kendi koltuğunu korumak ve hataları başkalarına atmak için twitter da fake hesap açıp başkalarına iftira atmak. (yazım hataları, kullanılan kelimler, kayıtlı mail adresi ile hesabın ona ait olduğu ispat edildi.)

    resmi siteden yayınlanan basketbol şubesini ilgilendiren bazı olumsuz haberleri “haberim yok” olarak yorumlaması.

    aile dostu olduğu için şuacan pişkin'i takıma alması.

    işıl alben'in kulübü kursk onay vermesine rağmen "kulübünü ikna edemiyoruz" diyerek yalan konuşmak ve ekrem memnun'un çok istediği bu transferi gerçekleştirmemek.

    sponsor liv hospital ile olan sıkıntılar ve çözüm üretememesi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın