• 379
    malesef bizim için kötü geçmiş bir transfer sezonudur.

    goran pandev: kendini ispatlamış bir yıldız olarak geldi ama eski fiziksel gücünden çok uzakta olduğunu gördük. bu saatten sonra eski günlerine dönmesi zor gözüküyor. muhtemelen paramı alırım giderim havasında. zaten sezon sonu sözleşmesi bitiyor.
    blerim dzemaili: napolide veya isviçre milli takımında gördüğümüz dzemaili gibi değil. uzaktan etkili şutlarını henüz göremedik. geldiğinden beri ilk 11 için şans buluyordu. yavaş yavaş takıma uyum sağlamaya başladığını görecekken uzun bir sakatlık dönemi geçirdi. sakatlığı yeni düzelmişken sahalara nasıl döneceğini bekleyip göreceğiz. genel olarak ortalama bir performans sergiledi.
    tarık çamdal: zaman zaman ilk 11 oynasa da bir bek oyuncusu için çok güçsüz. topu ileriye taşısa da ikili mücadelelerde sürekli yerde
    yasin öztekin: büyük takım oyuncusu değil olmayacak da. anadolu takımlarında kontra ataklarla iş yapabilir ama bizde asla.
    sinan bolat*: ilk defa adam gibi bir yedek kalecimiz olacak derken neredeyse oynadığı tüm maçlarda ilk şutlar gol oldu. bir çok hatalı gol yedi. bir yedek kaleciye göre fazla bir maaş olan 1.3 m euro alıyor ama tek tesellisi kiralık olması.
    sinan gümüş: transfer döneminin tek tesellisi diyebiliriz. geleceği parlak kısa vadede olmasa da uzun dönemde ilk 11'de oynayabilecek bir futbolcu. 20 yaşında biri için iyi bir fizik gücü var. umarım uzun vadede iyi bir galatasaray futbolcusu olacaktır.
    kaan baysal: sinan gümüş gibi genç takım için yapılan bir transfer. genç takımlarda 14 maça çıkmış umarım önümüzdeki sezon as takıma çıkacak bir performans sergiler
    olcan adın: geçen sene süperligin en iyi yerlilerinden olmasına rağmen galatasaray'da hala bekleneni veremedi. trabzondaki hızını henüz göremiyoruz. acilen kilo verip tekrardan eski formuna dönmesi ve verilen şansı iyi değerlendirmesi gerekiyor.
    endoğan adili: bu adamın durumunu bir türlü çözebilmiş değilim. genç takımlarda bile forma giyemedi henüz. arada gs tv'de görmesek böyle bir transfer var mı yok mu bilemeyeceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın