• 484
    nba her zaman ve her oyuncu için hayatının fırsatı demek değildir. bir zamanlar avrupanın en iyi 4 numaralarından olan mirsad türkcan, yine avrupanın sayılı şutörlerinden ibrahim kutluay ve semih erden'de kendilerini çok yukarıda görüp koşa koşa gittiler. ancak nba her oyuncunun ayak uydurabileceği bir lig değil. hele hele sezon ortasında nba katılmak furkan gibi fiziği nba adına zayıf ve şut atamayan bir uzun için faciayla eşdeğer.

    çok isterim başarılı olsun bizler de onun adına sevinelim mutlu olalım, ama avrupa arenasında gelişimini tamamlamamış bir uzunun orada çok başarılı olmasını geçtim başarılı olması bile mucize olur. enes kanter örneğinden giderseniz yanılırsınız enes lise çağından başlayarak nba için hazırlanmaya başlamış bir oyuncuydu, ki utah'a gittiğinde o kadar çalışmaya, furkan'dan daha iyi bir hücum oyuncusu olmasına rağmen inanılmaz zayıf kaldı.

    dönüşü nereye olur bilemem ama 1-2 sene içerisinde avrupaya geri döneceğini düşünüyorum, kulüpten gidişi noktasındaysa mesele para değil diyen kendisiydi hatırlatırım. sezon başında koçuna söz verip sonra önüme çok iyi bir fırsat çıktı gitmeliydim demek biraz tuhaf. yönetimin, murat özyer'in hataları büyük tartışmam bile. ancak bu şekilde yarı yolda bırakarak gitmek yakışmadı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın