• 11
    (bkz: zirve gibi zirve)

    çok yakında sözlük sevinme duvarında paylaşacağım bir durum sebebiyle katılamadığım, galatasaray ortak paydasıyla bir araya gelen ve 1 sene gibi kısa bir sürede herkese nasip olmayacak derecede güzel arkadaşlıklara, kardeşliklere sahip olmuş ve her geçen gün bu değerleri pekiştirmesini bilen adam gibi adam, harbi galatasaraylı kardeşlerimin düzenlediği zirvedir.

    düzenlenme tarihide oldukça yerindedir. belkide takımımızın desteğe en çok ihtiyacı olduğu zamanda, tribünlerde yerlerine alacaklar. zira takımımızın ligin ikinci yarısına start vereceği bu müsabaka oldukça önemlidir ve takımımız net bir skorla, güzel bir futbolla bu maçı geride bıraktığı takdirde, devamı da aynı şekilde gelecektir. maç için içim çok rahat. çünkü bulutolan kardeşimin canlı izlediği maçlarda rakibe gol olup yağıyoruz. arenadaki 6 gollü bursa galibiyeti ve izmir'de hep birlikte izlediğimiz balçova yaşamspor maçları bulutolan kardeşimin sinerjisini ortaya koyar nitelikte. ayrıca wes we can kardeşimin yaratacağı sinerjiyle sino'nun şov yapacağına inanıyorum. her zaman olduğu gibi juninhooo kardeşim sahaya çıkacak ilk 11'i beğenmezse emin olun ki o maç kesin bizdedir.*

    şaka bir yana hepinizle ayrı ayrı gurur duyuyorum kardeşlerim. zirve katılımcıları gelememe sebebimi biliyorlar. sözlüğün geri kalanı da yakında öğrenecek inşallah. bugünden başlayarak geçireceğiniz her anın dolu dolu, buram buram sarı kırmızı olmasını diliyorum. unutulmaz bir galibiyete tanıklık edin ve kazasız belasız dönün kardeşlerim. sevgi ve saygılarımla hepinizin gözlerinden öpüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın