• 1
    geçen yıl hiçbiri birbirini tanımamasına rağmen, hemen hemen 1 yıldır yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen bu adamlar, istanbuldaki yazarlarla da tanışmak ve kendilerini bir araya getiren galatasarayı canlı kanlı hep birlikte izleyebilmek için istanbula geliyorlar. istanbul fatihin istanbulun fethettiği yaşlarda olan bu gençler, bu sefer de gönülleri fethetmeye geliyorlar.

    takım umutsuzluklar içindeyken, hamza hocanın gelmesiyle canlanan kanlanan takımımızın, en çok desteğe ihtiyacoıolduğu, itici gücü taraftarını arkasında hissetmek istediğini düşünen bu yazarlar topluluğu, izmirden yola çıkıp istanbula geliyor. hem galatasarayı görmek hem de istanbullu yazarlarla da tanışmak isteyen kardeşlerimiz yarın da zirve düzenleyeceklerdir.

    kimler yok ki;
    thebeastlorikcana
    elzem
    ghettolove
    bulutolan
    wes we can
    disturbed
    marty
    chrismardin
    juninhooojr
    juninhooo
    of oz

    ve bunlara ilaveten de;
    cskncskn
    kalinska
    sibneft
    uajovovich
    lampard8
    gssoilders da şimdiden onlara eşlik edecek olan güzide yazarlar.

    13:30'dan itibaren bir klasik olan aslanımda, zirve icra edilecektir. müsait durumda olan ve gelebilecek herkesi beklerler. bekleriz diyemiyorum, çünkü bir takım işlerimden dolayı ben gelemiyorum, kardeşlerimi yalnız bırakıyorum, ancak mekanda yapılacak bir görüntülü konuşmayla inşallah ben de "nokia connecting people" yapacağım.

    şimdiden iyi eglenceler.

    not: bu entry mustakbel kayinpederle tanismaya giderken kapi esiginde yollanmistir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın