resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 2343
    sahaya çıktığında takımımızda beni en çok heyecanlandıran futbolcudur (şaka değil). sneijder'den bile daha fazla heyecanlandırıyor. ama sadece heyecanlandırıyor işte.. lütfen burada ofsaytı basıp gitmeyin sonuna kadar okuyun (u: :()

    bu futbolcu alınırken geleceğin yıldız adayı, dünya futbolunda önemli bir yere gelecek diye alındı. şimdiden biz kapalım, oynatalım, hem bizde gelişsin/gelişirken takıma katkı versin hem de bir kaç sene sonra yüksek bir karla satarız diye alındı. buna göre konuşunca evdeki hesabın çarşıya tutmadığı gözükmeye başladığı için sürekli bu çocuk için tartışma çıkıyor.

    herkes söylüyor zaten görünen köy klavuz istemez; hızı var ama geri kalan her şey vasat bile değil. vasatın altında... yanlış anlaşılmasın ama iq seviyesi düşük, gibi geliyor bana.
    konuyla ilgili fotoğraf : http://82.222.152.134/...0132314361678712.jpg

    ***şimdi asıl soru şu; acaba bu özgüven eksikliğinden mi kaynalanıyor? ***

    öncelikle ortada çok ciddi bir gerçek var ki 12 milyon verip aldığın futbolcuyu adam gibi oynatamadın! hatta ilk 18'e bile alamadın. yabancı sınırı vs vs... bir de üstüne çok ağır bir sakatlık geçirdi ki oyunu neredeyse tamamen fiziksel özelliklerine dayanan bir futbolcu için çok daha ağır oldu.

    sonuç olarak kadroya devamlı girseydi, oynasaydı ve sakatlık geçirmeseydi bugün ne durumda olacağını hiç birimiz bilemeyecek. galatasaray teknik direktörleri bu yatırıma gerekli sermayeyi koymamışlardır. üstüne de ticarette her zaman olan risk faktörü burda devreye girip saçma sapan bir maçta sakatlanarak büyük kayıp yaşamıştır.

    hepimiz galatasaraylıyız ve burada kimsenin içinden "şu bruma'nın futbolu hep geri gitse hiç ilerleyemese de benim dediğim çıksa" gibi bir düşünce içinde olmaz. hala üstünde sabırla durulursa bize katkı vereceğini düşünüyorum, inanıyorum. yazımın başında da dediğim gibi gerçekten onu izlemek beni heyecanlandırıyor. umarım iyi olur süper olur dünya starı olur.

    --------------

    hakkında çıkan doumbia takası ise gerçek değildir. fakat "üstüne para verseler de bruma'yı vermem" diyenler var. bir de bilmiş bilmiş "iyi ki sizin gibiler galatasaray yönetiminde değil yoksa şöyle olurduk böyle olurduk" diyorlar. kusura bakmayın ama asıl iyi ki sizin gibi yöneticimiz yok (belki de vardır bilmiyorum tabi). elinde patlamak üzere olan bir futbolcuyu (ya da beklentilerin artık pamuk ipliğine bağlı ve geldikten sonra ağır sakatlık yaşamış genç futbolcunu diyelim) şu an piyasa değeri 20 milyon € civarı olan (tahmini) bir futbolcuyla takas ediyorsun. bir nevi 8 milyon € kara geçecekken (ki forvete de ihtiyacımız var), yok ben istemem... sen isteme ama buna atlayan çoook insan olur. tabii bunlar farazi..

    edit: cümle hatasıı
App Store'dan indirin Google Play'den alın