• 11622
    eğri oturup doğru konuşmak lazım. bu takım 2014-2015 şampiyonlar ligi sezonunu -15 averajla bitirdi. başarı ölçütü öncelikle avrupa olan bir çoğumuz için zaten 2014-2015 sezonu kara bir sezondur. 4. yıldız avrupa'da onca yıldır edindiğimiz prestijimizin yerle bir olması karşısında ne anlam ifade ediyor bilmiyorum. demem o ki bu sezon öyle veya böyle aslında kaybedilmiş bir sezon. hem de göz göre göre kaybedildi. kaldı ki tekrar bir yönetim değişikliği olacak. bu sezon şampiyon dahi olsak gerekli planlamaları yapmadıkça bu kadroyla seneye -20 averajı görürüz.

    -kaç sezondur canla başla oynayan muslera'nın arkasında yetiştirdiğimiz 1 tane genç kalecimiz yok.
    -solda telles'in gelişimine duacıyız çünkü alternatifi yok.
    -defansın göbeği şimdilik semih-chedjou ile iyi kötü idare eder düzeyde. yine de koray'ı, emrecan'ı daha sık kullanıp artık hazır hale getirmeliyiz.
    -defansın sağ tarafına harcanan tonla paranın karşılığı sabri'ye dönmek oldu. genç sabri'nin yaşı 30.
    -selçuk (29)-melo (31) ikilisinin tempoları git gide düşüyor. bunları yedekleyecek arkadan gelen kim var ? yekta!
    -bruma'nın haricinde elimizde doğru düzgünbir tane kanat oyuncusu var mı ? bu takım kaç sezondur kanat oyuncusundan yoksun oynuyor. burak'la, umut'la sneijder'le, yalandan kanatlanmaya çalışıyoruz.
    -sneijder (30) çıktığında kaçımız gönül rahatlığı ile emre çolak'da bu işi yapabilir diyor ?
    -forvette kısıtlı yetenekleri olan burak (29), ne yapacağı kestirilemeyen 31 yaşındaki umut ve yine 31 yaşındaki pandev var.

    hazır yabancı sınırlaması da kalkıyorken artık bir takım değişiklikler yapmak gerekmiyor mu? sanırım uğur meleke'ye ait güzel bir ifade var. galatasaray 2011' de eski günlerine dönmek ve şampiyon olmak hedefiyle oluşturulmuş bir proje takımıydı diye. bu takım görevini hakkıyla tamamladı. dolayısı ile oyuncular belirli bir başarı doygunluğunu da elde etti. artık genç ve hırslı isimlerle yeni projelere yol almak gerekmiyor mu ? günü kurtarmaya çalışmaktansa geleceği inşa etmeye başlamak neden tercih edilmiyor ? hangimiz böyle bir düşünceye hayır diyebilir, karşı çıkabiliriz ? en yakın örnek yine çok yakında. geçen sene * fenerbahçe'nin cezası, stadı olmayan beşiktaş'ın veli-necip'li kadrosu sayesinde direkt şampiyonlar ligi'ne gittik. belki de tarihin en kolay şampiyonlar ligi gelirini elde ettik. ders alındı mı ? bir planlama yapıldı mı ? yapılan sadece günü kurtarmak adına plansızca hareket etmekti. sonuçları da bugün daha iyi görülüyor. artık bu anlayışa dur diyecek biri, birileri çıkmalı. çünkü çıkmadık candan umudu keseli çok oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın