• 246
    benim önerim yeni sayılabilecek yapımlardan legends.
    sean bean'in başrolünde olduğu ve gerçek bir ay parçası ali larter'ın da rol aldığı dizi klasik amerikan polisiyesi gibi görünüyor fakat değil. fbi içindeki bir departman yine amerika'yı ve dünyayı koruyor fakat bu sefer kahramanımız sadece kötü adamların kıçını tekmelemiyor, kendi geçmişini de aydınlatmaya çalışıyor. bölümlük olaylar çok hızlı gelişip çözülse de arkaplandaki hikaye çok daha derin.

    spoiler:
    (u: yıl 2015 olmuş, hala kuytularda adam kıstırıp "kimseye güvenme" diye bağırıp kaçanlar var. )

    bir diğer tavsiyem ise daha önce defalarca tavsiye edilmiş bir yapım olan fringe.

    bir baba ve oğlunun araya giren yıllara ve kendilerine rağmen bir araya gelme çabası; babanın gerektiğinde dünyaları karşısına alarak oğlu için yaptıkları... bir yanı dram bir yanı ağır bilim kurgu bir yanı ise aşk sarmalı. sınır tanımayan bir aşk, aşıkların geçmiş ve geleceğin gölgesinde kurdukları hayaller, yıkılan dünyalar ve bir sürü kötü puşt adam. ecdada hıyanetler, şirk koşmalar, itlikler götlükler gırla. "allah düşmanın bile akıllısını versin" lafını tarihten sildirtecek olaylar silsilesi malum ortamlarda indirmeye, malum sitelerde izlemeye müsait. emmim dayım dizi yapsa bu kadar sahiplenmem. izleyin, izlettirin.

    edit: heroes'tan bu yana ali larter'ın yanak ve çene civarı etlenmiş ve gıdısı hafif belirginleşmiş.

    ne dedim lan ben editi: gıdısı varmış,yanakları etlenmişmiş. bu onun ay parçalığından gram eksiltir mi? eksiltse de bize ne zaten? kafatasının santimetre karesine yarım tel saç düşüyor, bel civarında bel çantasını da aşmış; şamrel ebatında yağ kütleleri var, suratına ahtapot atsalar yüzüne yapışmayayım diye havada can verir, gelmiş burada ali larter'ın gıdısı var diyosun. kadın sana "hi" dese "hello" yu ağzından çıkarman 90 saniye lan senin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın