• 2
    başlığına henüz 2 * entry girilmesi çok şaşırtıcı olan maç.

    şampiyonluğun anahtarı bu maçtan çıkacak sonuca göre şekillenecek. bu maçı kazanırsak psikoloji/motivasyon tavan yapar, hem de puan olarak ciddi bir avantaj yakalarız. alınacak 3 puan bizim için 7 puan niteliğinde. (6 puanlık maç + ikili averaj)

    özellikle kaybetmemek, kaybedilirse de ikili averajı vermemek önemli (bkz: alper potuk'un taçtan gol atması) neyse bu kısmı konuşmak istemiyorum çünkü sezon sonu ikili averaj muhabbeti olursa canımız çok sıkılır.

    2011'de başlayan yenilmeme serimiz (12-13) şampiyonluğu ilan ettiğimiz maçtan sonra elmander-drogba-burak yılmaz'lı saçma kadro ile çıktığımız ve rehavet ile 1-0 öne geçmemize rağmen webo'nun attığı gollerle 2-1 kaybettiğimiz maç ve geçen sezon chedjou'nun saçma penaltısı ve saçma bir golle 2-0 kaybettiğimiz maçlar ile son buldu.

    aslında bu kaybettiğimiz maçlar da dahil son 4 yılda psikoliojik olarak hiç ezilmedik. hagi'li maçı saymazsak, (bkz: felipe melo) (bkz: fernando muslera)

    kazanmaya da çok yaklaştığımız maçlar oldu. ama kazanamadık...

    o sene niye bu sene olmasın. tabii ki kazanmak çok önemli değil önemli olan sezon sonu nerede olacağımız ama insan yine de kazanmak istiyor. sonuçta kadıköy'de galibiyeti unuttuk. konsantrasyonu üst seviyede tuttuğumuz bir maçta kolay kolay kaybedeceğimizi düşünmüyorum. yeter ki bu maç öncesi,

    muslera, chedjou, melo, sneijder 4'lüsünden kimse sakat olmasın. diğer oyuncuların ikamesi var ama bunların yok. ben şu anki formuyla burak yılmaz'ı, sabri'yi ve emre çolak'ı da ekleyebilirim.

    kısaca her iki takımın da eksiksiz çıkacağı bir maçta kafa kafaya oynayacağımıza eminim, biraz dikkatli olursa kazanmak zor değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın