• 294
    hocam eskiden olsa yapacağın bir basın toplantısını kaçırmamak için çaba sarfeder, eskaza kaçırdıysam dediklerini okumak yerine vurgularına, tepkilerine bakarak çıkarımlarda bulunmak için internetten bulur en başından sonuna kadar soluksuz izlerdim. bugün basın toplantın varmış ve ben sözlük dışında senin adın geçen hiçbir habere, hiçbir yoruma tıklamadım. ne dediğin, ne söylediğin; o mevkide bulunduğun sürece, galatasaray düşmanlarıyla kader ortaklığın devam ettiği sürece zerre kadar umrumda değil! sen giderken bize şöyle seslendin:

    "ben ne sizden ne de galatasaray'dan ayrılmadım, ayrılmam
    ben ne sizi ne de galatasaray'ı bırakmadım, bırakmam"

    ama sen bizden ayrıldın hocam, bizi bıraktın hocam! şimdi veda konuşmanda dediğin gibi elini kalbine götür, bir de aynanın karşısına geç ve kendine lütfen şu soruyu sor: "değdi mi beni ben yapan, beni imparator diye bağrına basan, iyi günümde de kötü günümde de daima yanımda olan muhteşem galatasaray taraftarını üzmeme, yıkmama, kandırmama?"

    seninle işleri bitecek, seni harcayacaklar ve seni bağrına basacak, affedecek sadece ama sadece biz olacağız eğer başarabilirsek. allah aşkına ne olur aklını başına devşir ve bildiğimiz, sevdiğimiz imparatorumuz gibi davranmaya başla tez zamanda. biz de seni affedelim. yok değilse bitiyorsun hocam, biteceksin. efsane olmuşken, heykelin belki de metin oktayımızın yanı başına dikilecekken sıradanlaşacaksın, kaybolacaksın. yapma artık hocam...
App Store'dan indirin Google Play'den alın