resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 6524
    kendisine laf edenler, oksimoron kavramının dibine vurmaktadır.

    takımı ve özellikle italyan hocaları sabote ediyormuş. senin tribünde, yahut televizyonda maçları izleyip anladığın bu muhteşem tespiti mancini ve prandelli anlayamamış sanırım.

    çünkü selçuk'un geldiği 2011'den beri doğru düzgün maç kaçırdığını veya uzun süreli sakatlandığını hatırlamam. bu adamlar geri zekalı mı. istediklerini yapamayan adamı devamlı 11 çıkarsınlar. aysal mı diyordu selçuk her maç 11 oynayacak diye?

    ama dikine oynamıyordu yeaaa. mancini & prandelli dönemlerindeki hücum organizasyonlarına bakın da sonra konuşun. takım komple ileri gidemiyordu ve pozisyona giremiyordu.

    ileride tek forvet oynayan burak yılmaz'lı prandelli dönemlerini zaten hatırlamak istemiyorum. 3 metreye pas atamıyormuş. bu kadar sığ ve cahilce bu eleştiriler işte.

    ben televizyondan izlerken bile deli oluyordum; ne ileride çoğalan veya boşa çıkan adam oluyordu ne de adam gibi pas yapacak bir yakınlaşma. sanki selçuk dışında herkes seri futbol, yüksek tempo ve doğrudan dikine oyun oynuyordu. bazı at gözlüklülerin kafasına girmeyecek biliyorum ama bunları düşünmeden sallarsanız valla gelecek cevaplara da hazırlıklı olun.

    hala gelmiş yok terim yok bilmem ne zırvalıyorlar. karşılaştırmak istemiyorum ama o şikeci fb taraftarı emre b'yi bu kadar yıpratmamıştır.
    çubuklu bücürün desteklendiği yerde tam bir hava yakalamışken selçuk'a gelip ahlaksız denirse kimse kusura bakmasın ben onun altında bir art niyet ararım.

    melo'yla beraber orta sahaya çağ atlattığı da bir gerçektir. tabi bu muhteşem futbol bilginleri 2013 yazında alper potuk'a 10 milyon euro verip transfer etmedik diye fatih terim'e de sallıyorlardı. emre b, alper vb hepsini toplayın muhtemelen bütün istatistiklerde selçuk bu adamların önündedir. elimizdeki değerleri iyi bilmek lazım. hürriyet göçer'ler ile mi oynayacağız orta sahada.

    bu abartılı nefret ile bir yere varamazsınız. o ürettiğiniz senaryoların gerçekle uzaktan yakından alakası yok. cımbızla pozisyon seçip bak şu maçta adamı kovalamamış gol yedik, kesin takımı sattı demek komik ötesidir. öyle bir çalışma yapsak her futbolcunun bu tarz hatalarından yediğimiz golleri çıkarıp, kim daha çok takımı satmış kim daha az satmış öğrenebiliriz tabi.

    sevgili ahlak-metre ve galatasaray-metre cihazına sahip olan yazarlardan da ricam var; bir ara gelin benim de ahlak ve galatasaraylılık seviyemi ölçüverin size zahmet.
App Store'dan indirin Google Play'den alın