resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 6510
    kendisine "ahlaksız" diyenlerden daha ahlaklı olduğu kesin olan galatasaray futbolcusu.

    adamlarda nato mermer nato kafa, takım düzlüğe çıkmış şampiyonluğun en büyük adayı, destek lazımken hala aptalca eleştiriler. selçuk'a ısrarla yeniçeri, ahlaksız vb. cümleler kullananların ortak özellikleri de sıkı bir aysal ve mancini fan boyları olmaları.

    aradaki korelasyonu iyi anlamak lazım. bu adamlara laf edemedikleri için futbolcular içinde bir selçuk günah keçisi. sanırsın bütün takım sahada ciğerleri patlayana kadar koşuyor, bir selçuk mücadele etmiyordu.

    olmadı işte anlayın şunu; mancini de prandelli de olmadı. oynatamadılar takımı. rijkaard'ın 10'da biri kadar bile oynatamadılar hem de. olay sadece fatih terim, hamza hamzaoğlu da değil.

    bende burak yılmaz denilen yetersizden zerre haz etmiyorum ama başlığına gidip hakaret etmiyorum, sövmüyorum.

    en son katıldığı programda da göte göt diyerek dürüstçe cevap vermiş sorulara. gayet aklı başında, efendi cevaplar vermiş. bu adam karaktersiz ahlaksız ise herhalde türkiye'deki faal futbolcuların %80!i falan karaktersiz ötesidir.

    bir isme takıp onun dışında diğer eksikleri vs. gör(e)meyen güdümlü sözde galatasaray taraftarları da gözümde fenerliden farklı değildir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın