resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 6505
    tabi ki eleştirilmesi gereken futbolcudur.
    fakat eleştiriler sürekli aynı nokta üzerinde yoğunlaşıp temcit pilavı gibi önünüze geldiği zaman bu eleştirenlerin ciddiyetleri sorgulanır olur.
    beşiktaş maçında pas yerine kaleye vurdu orada pas vermeliydi... dersen bu bir eleştiridir, yapıcı bir eleştiridir. ayrıca tartışılır da x kişisi de gol olsaydı böyle demezdiniz der vs.
    ama hala şu kadar para alıyor demek eleştiri olmuyor. ne yapsın para çekmesin mi bankadan ? bu eleştiri selçuk inan değil ünal aysal başlığı altında yapılmalı bir kere.

    bir de bazı olaylardan dolayı aşırı kafanız takık selçuk'a. adam aşırtma yaptı direkten döndü ve buna abuk sabuk aşırtma deniyor. aynısını sneijder yapmış olsaydı en az 10 sayfa övgü vardı şu an.

    tamam anlıyorum selçuk'a uyuz oluyorsunuz da sizin kişisel bakış açınız ve yargılarınız eleştirilerinizi ciddiyetsizleştirmeye başladı.

    yani durup durup burada selçuk'un herhangi bir hareketini, sırf kişisel hıncınız yüzünden eleştiri kisvesi altında aşağıladığınız zaman sözlük de çekilmez bir yer oluyor. inanın selçuk inan başlığına girmeden önce tereddüt ediyorum. sinirim bozulacak çünkü.

    ayrıca unutmayın ki kendisi hala futbol takımımızın bir oyuncusudur. yani alanen selçuk'a ahlaksız deniyor ve tepki geldiği zaman da ama eleştiremeyecek miyiz yeaaaa deniyor. ayrıca burak'a da ahlaksız deniyor neden çünkü kankası.
    burak ne zaman mücadele etmedi bu takım için de selçuk ile aynı kefeye konuyor ? burak mı formayı verdi ? burak ne zaman isteksiz oynadı mancini ile mi prandelli ile mi ? burak ne zaman isteksiz oynadı yahu ?
    size göre, onun da ahlaksız olmasında tek sebep selcuk'un kankası olması.
App Store'dan indirin Google Play'den alın