resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 6502
    şimdi sevgili yazar what can i doo bahsetmiş selçuk'un açıklamalarından ama selçuk tabi ki çıkıp demeyecektir ki biz teknik direktör seçtik, 2 yıldır yatıyoruz. şahsi görüşüm zamanında bu adamın kasıtlı pas atmadığı, kasıtlı takımı yavaşlattığı yönünde. ha burak'a pas atması normaldir ama tercihlerle ilgili sıkıntılarım var o konuda da. abicim tamam at burak'a ama daha doğru tercih olan x şahısa atmayıp sürekli burak zorluyorsan sorgulamak gerektiğini düşünüyorum bazı şeyleri. ki selçuk yeteneksiz bir topçu değildir, doğru tercihleri daha önceki yıllarda yaptığını gördük bu yüzden sadece ahlaksız bir topçudur.

    bir diğer husus da kendisinin aldığı para; kardeşim bu paranın hesabı taraftar olarak sorulmalıdır, sonuçta futbol ekonomi işidir ve en büyük tüketici de taraftardır. ha parayı zorla almamıştır doğrudur ama o paranın hakkını vermiyorsa da hayırdır bilader demek lazım. biat kültürü öyle bir kanımıza işlemiş ki sorgulamak bile küfür etkisi yaratıyor.

    takımın iyi oynama kısmı da doğru, helal olsun çocuklara ama sence de sorgulanması gereken bir şey değil mi bu sevgili taraftar? 2 yılda ne mancini ne prandelli oynatabildi fakat taktik ve teknik deha hamza tarafından mı bir anda oynatılmaya başlandılar? yanlış anlaşılmasın hamza hamzaoğlu'nu çok severim, ali sami yen'de canlı maçlarını da izlemişimdir yaşım ufak da olsa, daha önce akhisar'da güzel işler yaptığına şahidim ama bu kadar kısa sürede böyle dramatik değişiklikler bana akıl karı gelmiyor. eğer takım biraz iyi gittiğinde de sesini çıkarmazsan düzene uymuş olacaksın, 2 ay sonra selçuk'un burak'ın x'in bir şeye canı sıkılacak, yine kafalarına göre oynamamaya başlayacaklar ve sen yine ne oldu bizim takıma böyle diyeceksin.

    gözümde ahlaksız futbolcu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın