resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 6499
    teknik direktör seçtiği yönündeki saçma iddialara inananlar varsa hala stadyum programına konuk olduğunda söylediklerini dinlesin. takımın tamamı mı teknik direktör seçiyor? belki de sorun teknik direktörün futbolculara verdiği/dağıttığı görevin yanlış olmasından kaynaklanıyordur? belki de sorun, topu ileriye doğru oynamak yerine teknik direktörlerin topu ayakta tutma pahasına sürekli topu sağa sola doğru çevirme taktiğinden kaynaklanıyordur?

    eğer 5 tane orta saha ile çıkarsan ileride oynayacak tek adamın burak yılmaz olur. o da ya ofsayta düşer ya da yıpranıp oyundan düşer.
    selçuk, burak'a pas atınca ''hep kankasına pas atıyor yeaaa'' diye eleştirilir.
    selçuk, takım ileri çıksın diye yan pas yaptığında ''hep geriye oynuyor yeaa'' diye eleştirilir.
    selçuk, sneijder'e pas verse ''sorumluluk almıyor ya, hemen sneijder'e atıyor'' diye eleştirilir.
    e selçuk size pas atsın anasını satayım, siz de rahatlayın biz de.

    selçuk'un da dediği gibi, adam topu aldığında teknik direktörü mü memnun etsin, takım arkadaşlarını mı yoksa taraftarı mı? selçuk'un ne istediğinin bir önemi yok zaten. ülkedeki futbol seviyesi bu. kusura bakmayın, taraftar ligin kalitesi boktan, türk futbolcular kalitesiz diyor da, türk insanı futbol konusunda ne kadar kaliteli? ne kadar biliyor? futbol konusunda bu kadar boş beleş insanın konuştuğu, taraftar, yönetici, eğitici olduğu bir ülkede bu kadar futbolcu çıkmışsa büyük başarı sayarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın