• 7
    her ne olursa olsun forvet transfer planlamasinin simdiden baslamasi gereken transfer sezonu. artik cift forvetin bizim icin geri donulemez bir gerceklik oldugu ortadayken buldugunu atan bir forveti yaza birakmadan, piyasa kizismadan arastirip bulup kontrat yapmamiz lazim.

    (bkz: klaas-jan huntelaar)

    yabanci sinirlamasi artik sorun teskil etmedigi icin bruma'dan istedigimiz zaman faydalanabilecegiz. olcan adin'a yaptigimiz yatirim goz onunde bulundurulur, malaga da satin alma hakkindan vazgecerse ve ya amrabat geri donmeye ikna edilebilirse kanat bolgesine bosa para harcamak mantiksiz olabilir. ustelik sinan gumus alttan gumbur gumbur geliyor. bu cocugun onunu tikarsak buyuk hata yapariz.

    yine de gonlumden gecen eger ki trabzon'a odeme taksitle yapiliyorsa, kalan borc karsiliginda olcan'i trabzona geri gonderip yerine sol acikta banko yazabilecegimiz yari genc/tecrubeli bir kanat transferi yapilmasi.

    sag bek icin eboue'nin ilk senesinde yaptigi etkiyi yapabilecek bir oyuncuya kapagi atabilirsek sirtimiz yere gelmez. ancak tarik sorunsali varken butce durumuna gore israf etmeyelim denirse sesimi cikarmam.

    selcuk konusunda kesinlikle yerine melo tarzi bir oyuncu istiyorum ancak ne burak ne selcuk bu kontratlari varken bir yere gitmezler. hamza hoca da bu ikiliyi oynatmaya devam edecegine gore, bu bolgeye astronomik bir butce ayirmak cok mantiksiz olacak. bunun yerine birhan vatansever'in gelisimi icin ustune dusulmesini cok istiyorum. bu cocuga guvenilir ve gerekli sans verilirse tum turkiye yavas yavas birhan'i konusmaya baslar. altyapida bir kac macini izleme sansim oldu. nazar degmesin ama cok iyi topcu olacak eger sans verirsek.

    stoper konusu karisik. aciklamalarindan anladigimiz kadariyla hamza hoca su an ugur demirok'un pesinde. bu transfer gerceklesirse rotasyonda elimiz guclenebilir. ama devreyi bos gecersek sene sonunda stopere uzun boylu ve ayaklari hizli bir yabanci takviyesi yapmazsak avrupada basariyi unutalim.

    takimdaki gereksizler bir bir gonderilmeye baslandi. bu temizlik belliki devam edecek. eger biraz dikkatli olursak ve yaza kalmadan camia olarak irade ve zekayi ortaya koyabilirsek adim adim cok iyi bir takim yaratabiliriz.

    yabanci futbolcular icin galatasaray markasi her zaman bir tercih sebebi olacak. bu avantaji iyi kullanmaliyiz. rakiplerin yapacagi hamlelere cevap vericez diye gereksiz yabanci kasip salakliklar yaparsak sittin sene ayaga kalkamayiz.

    takimin kalitesini yukseltmek icin calisirken sneijder'i satarlarsa zaten kulubu kapayip gitsinler.

    kisaca;

    olmazsa olmazlarim:
    *forvet
    *stoper

    butcemize ve piyasada olusacak firsatlara gore:
    *sol acik
    *sag bek

    her ne olursa olsun planli, aceleci degil ama vakit kaybi da yasamadan rasyonel bir calisma icerisine girilmesi cok onemli. secime gidilecek olmasi bir engel gibi gozukuyor. umarim secilecek baskan gereksiz israflar icerisine girerek anlamsiz bir transfer cilginligi icerisine girmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın