resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 6472
    iki yılda 7 milyon euroyu cukkalayıp karşılığında takıma koca bir hiç katan futbolcumsu, etkisiz eleman. (evet birader futbolcumsu diyorum, problem?)

    iki senedir futbolcuya benzeyen bir hali yok bu adamın. ikili mücadelelerde kendini her yere bırakmasından artık ben utanıyorum. yalandan koşuları ve sorumluluk almaktan/mücadele etmekten devamlı olarak kaçınması, takımın belini büküyor, orta sahayı çökertiyor. bunu görmek istemeyenleri anlayamıyorum ben. hadi kalitesi boktan ligimizde bu pek açığa çıkmıyor diyelim * ama elin avrupalısı gelince affetmiyor işte, en ufak hatada cezayı kesiyor. galatasaray'a zarar veriyor yahu bu adam, zarar veriyor. (derbi maçı terbiyesizliği, volkan ayısının melo'ya saldırması üzerine verdiği "artık futbol konuşalım yhaa" demeci, o şeref yoksunu menajerinin melo açıklamasına sessiz kalması gibi konular apayrı zaten. oralara girersem ceza alırım muhtemelen.)

    ha bu arada, iki sezondur futbolcu taklitliğiyle yetinen bu adamın damga vurup kurtardığı tek bir avrupa maçı oldu mu galatasaray kariyerinde? gerçi ligde bile parladığı maç olmadı ki iki senedir, ne avrupası.

    yok işte yahu, yok. sıfır bu adam. nereden baksan elinde kalıyor.

    edit: bir de bugün trt'de kendisini yuhalayanlar hakkında "gerçek galatasaraylı değil" diye buyurmuş. onlar osuruktan galatasaraylı sen bayrak adamsın he mi? ulan şu kulüp ne hallere düştü be. yeminle yazık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın