• 2
    o zamanlar macaristan maçında hareket çektiği ve galatasaray orijinli kabul edildiği için fenerbahçeli yazarların topa tuttuğu emre belözoğlu'nun çok iyi oynadığı maç.

    ne yalan söliyim, imparator'a hep inanırım ama bu maçtan hiç ümidim yoktu. hele 1-0 yenik duruma düştükten sonra imkansız diye düşünmeye başlamıştım. ama başta dediğim gibi paranın (bkz: emre)ttiği yere giden doğuştan fenerli arkadaş sayesinde maçı çevirdik. almanya'da türk dolu bir kahvede izlemiştim. maç sonu da inanılmaz sevinmiştik.

    --- maçtan ufak ufak gereksiz notlar ---

    imparator o klasik gereksiz radikal kararlarından birini almış ve ilk 11'de ibrahim kaş'a görev vermişti. böyle nitelemek hoş değil ama sağ bekte dökülen ibrahim kaş'ın sakatlanması isabet olmuş ve yerine giren (bkz: gökhan gönül) çok iyi oynamıştı.

    (bkz: hakan balta) 90 dakika sol bekte görev yapmıştı. kişisel fikrim "ben ideal bir sol bekim" sinyalini ilk bu maçta vermişti. zira kalli onu o zamanlar volkan yaman'ın önünde, bazen sol içte falan oynatıyordu. bu maçta hiç sırıtmamış, servet ve emre aşık ikilisine de yardımcı olmuştu.

    galatasaray'ın cesuryüreği (bkz: servet çetin), kendisini bu maçla diğer takım taraftarlarına da kabul ettirmişti. yani artık milli takım için de vazgeçilmez bir oyuncuydu. carew falan tın gelmişti...

    ayrıca maçın sonlarına doğru (bkz: yusuf şimşek) oyuna girmişti. ki ben yusuf'u milli takım formasıyla daha önce gördüğüm başka maç hatırlamam. inanılmaz güzel zaman çalmıştı topu ayağında tuturak...

    sonuçta 2000 uefa'nın kuyruk acısını yaşayanlar, euro 2008 için de endişelenmeye başlamıştı imparator ve ekibinden...
App Store'dan indirin Google Play'den alın