• 156
    1- çok önemli maç, bizim taraftarı tanıyorsam, kazandığımızda hamza hamzaoğlu'nu yeni terim ilan ederiz, yenilirsek asarız. hamza başarılı olsun, takımın başında olsun istiyorum, sırf bunun için bile kazanmalıyız.

    2- beşiktaş'a 4 atmamız gereken maç. bu sene yediğimiz 4'lerle o kadar çok dalga geçtiler ki arandılar resmen, mütevazi bir beşiktaş'a lafım yok, kinim de yok, biliç'i de çok sevdim, ancak beşiktaş taraftarı bu sene çok şımardı... dahası şikeci kuşlarla akrabalık ilan etti, galatasaray'ı hedef gösterdi... fark lazım.

    3- oyun oynanıyor, bu oyunu kendimiz bozarız ancak. beşiktaş da fenerbahçe de deli gibi korundu bu haftaya kadar, hem de alenen utanmazca... galatasaray ilk ağız payını fenerbahçe'ye verdi... bugün de beşiktaş'ın ağzının payı verilmeli. ceza almamalarının onları şikeci olmaktan uzaklaştırmayacağı bilinmeli...

    4- kopmamak için kazanmalıyız. beşiktaş uzun soluklu maraton koşacak bir ekip değil, ancak biz fenerbahçe'ye fırsat tanımamalıyız. finale kadar başabaş gittiğimizde ikisinin de bize karşı şansı yok, biz finallerin takımıyız, ama fenerbahçe hem medyayı hem politikacıları hem de federasyon ve kurulları o kadar baskı altına almış durumda ki, bizim ekstralara ihtiyacımız var.

    ben açıkçası bu maçta mağlup olursak sürpriz olur diyorum. beşiktaş'ı izliyorum, çok zamandır bocalıyorlar. galatasaray'ı da izliyorum ve bir gençlerbirliği beraberliğiyle umutsuzluğa sürüklenen taraftarı görünce üzülüyorum. galatasaray hamza geldiğinden beri bir kimlikle, oturmuş bir 11'le ve ilginçtir bir sistemle oynuyor.

    bu halimizle beşiktaş'a kaybedeceksek zaten bu sezonu çöpe atabiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın