• 152
    yazılı ve görsel medyada günlerdir bu maç ile ilgili yorumları okuyor; izliyorum.

    güntekin onay, sinan engin, ertem şener gibi beşiktaşlılığı bilinen yorumcu, moderatör ve yazarlar bu maçla ilgili takımlarının galibiyetinden oldukça eminler.

    oysa kadro değeri 96 milyon dolar olan beşiktaş'ın, kadro değeri kendisinin neredeyse iki misli olan galatasaray karşısında sandıkları kadar kolay bir galibiyet alması, siyah beyazlılar kendi evinde de oynasa çok mantıklı gelmiyor bana.

    yokluktan çıkardıkları yıldızlarının aslında gerçek anlamda yıldız olmadıkları ve siyah beyazlılara büyük maçları kazandıramadıkları ortada. bilic'in geldiğinden bu yana derbilerden galibiyet alamaması tesadüf değil.
    beşiktaş'ın bir önceki teknik direktörü aybaba'nın da derbi galibiyeti bulunmuyordu. oğuzhan, gökhan töre, veli ve olcay anadolu takımlarına karşı zaman zaman yıldızlaşan oyuncular fakat hiç birinin bir derbi galibiyeti bile yok.
    ligi'mizin zoraki yıldızlarına karşı galatasaray'ın galip gelmesi hiç de zor değil.
    bu maçla ilgili sadece iki endişem var.
    birincisi oynarsa semih'in performansı,
    ikincisi de son maçlarda savunmada kevgire dönen ve sürekli rakibini kaçıran telles'in töre karşısında sıkıntı yaşayacağını düşünmem.
    umarım kazanırız. takımlarının galibiyetlerinden emin olan ve ancak bjk çok kötü oynarsa galatasaray kazabilir aksi halde mümkün değil minvalinde konuşan bjk armalı yazarları bu gece izlemek çok keyifli olur.

    düzeltme: @tongucyumruk uyardı sağolsun. samet aybaba döneminde bjk, fb'yi 3-2 yenmiş. o sezon playoff sezonu olduğundan bjk, dört kez bizimle, dört kez de fb ile oynamıştı. onca maçta bir galibiyet de alsınlar, değil mi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın