resim
Enes Ünal
Takım:Bournemouth
Mevki:Santrfor
Yaş:27
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 64
    (bkz: #1623343)

    inşallah bu durum oluşur da enes, yurt dışına bir takıma gider. aynı şeyleri ozan tufan için de söylemiştim.(bkz: #1622862) fakat enes ünal var olan potansiyeli ile ozan'dan bir kademe yukarıda diye düşünüyorum. avrupa'da alacağı eğitimle bugün arda turan'ın, geçmişte nihat kahveci'nin, tugay kerimoğlu'nun olduğu yerlerden çok çok yukarılara çıkabilir.

    bursaspor'da yıllardır sercan yıldırım, ozan ipek, volkan şen gibi isimlere "geleceğin oyuncuları" muamelesi oldu. "manchester united istedi", "inter gözlemci getirdi" vs gibi demeçlerle, bu arkadaşlara hem yurt içi hem de yurt dışı pazarı oluşturulmaya çalışıldı. izlemeye gelen yabancı takım gözlemcileri bir potansiyel görememiş olacak ki fikirlerini değiştirdiler. ve geleceğin oyuncuları da şişirilme fiyatlarla türk takımlarına transfer edildi. zaten şu anda türkiye'de bile şenol güneş sağ olsun volkan şen hariç iyi performans göstereni yok ki volkan şen'in de trabzonspordönemini hatırlıyoruz.

    diyeceğim o ki bursaspor eğer maddi bir yatırım yapmak istiyorsa varını yoğunu enes ünal üzerinde yoğunlaştırmalı. ellerinde geçmişte kendilerinin şişirdikleri değil, gerçek bir yıldız adayı var. enes'in menajerinin de dediği gibi en geç 2 seneye kadar da bu çocuk liginde en az uefa mücadelesi veren hiç olmadı 10.sıradan aşağıya oynamayacak bir takıma gitmeli. ama bu ispanya olur, almanya olur, hollanda olur fark etmez yeter ki türkiye'de gözünün önündeki örnekler gibi çarçur olacağına, sportif gelişimini yurt dışında devam ettirsin. an itibariyle salih uçan kendisine en yakın örnek. umarım onu takip eder.
App Store'dan indirin Google Play'den alın