resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 7408
    ben sakatım ayağına deplasmandan kaçıp noel kutlamışsa, umarım tez vakitte gitmek istediği yere gider. sezon sonu 31 yaşında olacak bir adama kim ne kadar verir? en başta söyleyeyim, sneijder'i seviyorum ve gerçekten çok emeği geçti ama karşılığını da aldı. volkan ayısını avlaması bile kendisini sevmem için yeterli ancak taraftar olarak bazı şeyleri gözden kaçırıyoruz. yerli futbolcuların en ufak hareketinden nem kapıp takımdan yollamaya kalkanlar söz konusu melo, sneijder vs olunca ''olsun yaa sneijder yeaaa'' moduna giriyor. bir abinin videosu vardı maçta sneijder'in her hareketine olumlu veya olumsuz olsun methiyeler düzüyordu o aklıma geldi şimdi.

    zaten bana kalırsa, noel kutlamak istiyorsa kulüp gerektiğinde izin vermeli. herkes dini inancını yerine getirebilmeli. benim bununla bir sorunum yok. kimsenin de olmamalı. sadece, sakatlık bahanesinin arkasına sığınılmamalı. hoş olmuyor çünkü. sezon sonu olur da bir avrupa takımı 10-15 milyon euro civarı bir para verirse gönderilmeli. bence galatasaray'daki misyonunu tamamladı.

    edit: hay allah'ım. noel ile bir alıp veremediğim yok. tam aksine yabancı futbolcuların izin alabilmesini savunuyorum. bir şeyin içeriğini okumadan sallamak ne kadar kolay. sneijder de mutsuz görünüyor. yeni sezon yeni bir yapılanmaya gitmek gerekiyor. bu takım neredeyse 3 sezondur aynı kemik kadro sayesinde yürüyor. üzerine bir tane futbolcu ekleyebilmiş değiliz ama kabul edelim ki takım da yaşlandı. sneijder de maddi olarak bir şeyler getirecekse gönderilmesi her iki taraf için de iyi olacaktır. sneijder'i yollayalım yerine pino'yu getirelim demiyorum. elbette yerine daha genç ve benzer kalitede birini getireceksek bunu yapmamız gerekiyor. artık biraz geç de olsa hakan çalhanoğlu gibi biri diyeyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın