resim
Abdurrahim Albayrak
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 1266
    güzel futbolun yanında saha dışında da lobi sahibi olabilmek için ilk adımı atmış olan güzel insan. başkaları gibi şike yapmamış en azından.

    iktidar sahipleriyle iyi geçinmek bu noktada önemli. bu partilerin azılı fanatiği olup oy verin diye propaganda yapsın demiyorum. sadece ilişkileri sıcak tutup selamı sabahı kesmemek lazim.
    dünya kadar vergi borçları, cezaları, kulübün içinde bulunduğu maddi sorunlar, avrupa kupalarina katilamama riski, sermaye artırımının engellenmesi, federasyonun sürekli önünüzü kesmesi, stadyum problemi vs.
    bu sorunlar devletle sıcak ilişkiler kurulmadan nasıl aşılacak ?
    " bu sevmediğimiz insanlara resti çeksinler, galatasaray batarsa batsın gerekirse " diyebilirsiniz. ben diyemem, galatasaray'ın menfaatleri hepsinden önce gelir.
    sporla siyaset çoktan iç içe olmuş zaten, türkiyede'ki spor kulüplerinin hali içler acısı. devlet desteği olmadan hiçbiri ayakta duramaz.
    sikesini aklamak için iktidara dayanan fenerbahçe gibi, yeni stad yapan beşiktaş gibi. fiko'nun kimseden destek almıyoruz açıklamalarina bakmayın. iktidar yol vermese bir çivi bile cakamazlar.
    bunlar bizi ilgilendirmez, biz galatasaray'ız kimseye boyun egmeyiz diyebilirsiniz.
    ama bu mali sorunlarla önümüzdeki sezonlarda avrupa kupasina gidememe riski ne olacak ?
    gitmezsek gitmeyelim bunlara bulaşmayalım yeter ki mi diyeceksiniz ?
    ben diyemem, ben buna katlanamam. bu sezon olduğu gibi başarısız sonuçlar alsak bile takımımı hep orada görmek istiyorum.
    oyunuzu ister verin ister vermeyin, o makamdaki kişileri ister sevin ister sevmeyin. ama galatasaray iktidar sahipleriyle arasını iyi tutmak zorundadır. bunda yalakalik bir durum da yok. arada bir bu insanları makamlarında ziyaret edip selamı sabahı kesmeseler kafi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın