resim
Abdurrahim Albayrak
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 1252
    kendisini seviyorum ve galatasaraylıyım.

    and what?

    edit: galatasaraylı ne demek? kişiden kişiye değişiyor ve bu sözlükte insanlar kimi seveceğimize bizim adımıza karar verebiliyor. aksi taktirde ne galatasaraylılığımız nede türklüğümüz kalıyor. tamam, hepimiz sinirlenince veya öfkelenince saçma sapan şeyler yazabiliyoruz sözlüğe ama bu kaçıncı be kardeşim. bıktım sizin benim galatasaraylılığıma, türklüğüme karar vermenize. en iyi türk de sensin, en iyi galatasaraylı da sensin!

    arda turan ''allah bana türkiye'de gs dışında başka takımda oynamayı nasip etmesin'' der. atlar yazar oradan ''yok yeaa yalan yalan kesin fener'de kankaları ile oynar bu bak'' diye fırlar.
    hakan şükür bir şey der, bizimki yine atlar ''benim efsanem değil yeaaa'' hatta ileri gider, galatasaray efsanesi olmadığını iddia eder.

    her konu hakkında en doğrusunu siz mi biliyorsunuz arkadaşım? klavye başında hüküm vermek nede kolay. tek galatasaraylı siz değilsiniz ve tek türk de siz değilsiniz. olayları görüp değerlendiren, sonrasında da yorumlayan tek kişi siz değilsiniz. ve tek bakış açısı sizin gördüğünüz değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın