resim
Fırat Aydınus
Görev:Eski Hakem
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 603
    valla aydınus'u 20 aralık 2014 galatasaray mersin idman yurdu maçı'ındaki yönetimi için eleştirmek biraz da hakemden beklentinize bağlı. eğer ki sizler de yanlı yönetimle, beleş penaltılarla haybeden galibiyetlerle yürümek istiyorsanız diyecek bir şeyim yok. hatta bunun istenmesinin de şikenin cezasız kaldığı, beleş penaltılarla 3'er 3'er yürüyen bir takımın olduğu ligde çok da eleştirilecek bir tarafı olmaz eğer olaya sadece mantıkla yaklaşırsanız. ha dipnot; bu bize yakışmaz ayrı mesele.

    eğer hakeme yaklaşım bu bahsettiğim açıdan değilse aydınus'un gayet güzel bir yönetim çıkardığını söyleyebilmemiz gerekli. chedjou'nun kafasıyla servet'in eli arasında kalan pozisyon dışında -ki bu da saliselik bir pozisyon oldu, başta chedjou olmak üzere bizler de olayı 2-3. tekrarda anlayabildik. insani melekelerin dışında yani- yanlış çaldığı bir düdük yok. kaleci nihat'a maçın henüz ilk çeyreğinde zaman geçirmesinden ötürü sarı gösterilmesi gerektiği konusunda ise, eğer ki kendisini önceden uyardıysa göstermeliydi. olduysa farketmedim. uyarmadıysa o dakikalar ilk uyarı için gayet makul dakikalar. 20. dakikada kaleciye zaman geçiriyorsun diye direk sarı göstermek ne kadar doğru onu size bırakıyorum.

    son olarak da burak'ın mitrovic'i ittiği ve sonuç olarak topun eline çarptığı pozisyon için eğer penaltı diyorsanız diyeceğim tek bir şey var; 19 aralık 2014 kayseri erciyesspor fenerbahçe maçı için fenerin penaltısına penaltı değil yazdıysanız onu bi silin. yoksa komik duruma düşersiniz. pozisyon tamamen aynıydı. dün yanlış, bugün doğru karar verildi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın