• 21884
    valencia, neptunas'ı yenecekti bu kısımdan emindim yani top bizdeydi. yardımcılarım olympiakos ile ilgili bir rapor hazırladı ne tür sıkıntılarının olduğunu biliyorduk. bir ara 11 sayı öne geçtik orda tamam artık kazanıyoruz dedim.

    ümitlerin kesildiğı bir anda oyuncularımızın ortaya koyduğu muazzam performans ile top 16'ya kaldık. son ana kadar vazgeçmedik, müthiş bir mücadele ortaya koyduk. top 16 ya kaldıktan sonra ben adeta yeniden doğup motive oldum. şimdi birlik olma zamanı.

    hep ileriye önündeki ışığa bakacaksın. benim hayat felsefem; var olduğumuz sürece iddialıyız.

    -yapılacak transferler hakkında

    takıma kimi transfer edeceğiz ben bile bilmiyorum inanın geceleri uyuyamıyorum. gordon ve hamilton bize teklif edildi. yarın isimlerde karar kılacağız yönetime söyleyeceğiz bir çalışma içinde perşembe günü 2 transferi istanbul'a getirebiliriz. patric young gibi iki oyuncu bulursak final four yaparız.

    -furkan hakkında;

    marjanovic gibi adam dururken geldiler bizden furkan aldemir'i aldılar nba scoutlarına sevgilerimi yolluyorum. marjanovic'in genel istatistiğine çok iyi ama nba, furkan'ı tercih etti ne diyeyim ki uzun arayanlara önerim marjanovic

    transferde zor bir zamanda olsak bile ergin ataman şansı yanımızda merak etmeyin.

    -top 16 için ;

    macabi tel aviv'i gözüme kestirdim. geçen sene barcelona elimizden kaçtı özellikle istanbul'da fakat bu sene onları istanbul'da yeneceğiz. grubumuzda zalgris'i altımıza almayı düşünüyoruz.

    ergin ataman
App Store'dan indirin Google Play'den alın