• 11501
    bu seneki kadrosu lig için kötü olmadığını, sorunun ne futbolcularda ne de başka bir yerde olmadığını tek sorunun teknik direktör olduğunu sezon başından beri söyledim, söyledik. böyle giderse 3. haftada istifa diye bağırılır dedik prandelli için ama romantik futbol taraftarları prandelli'nin dramatik hayatının büyüsüne kapıldı maalesef. üstüne medyadaki iyi edebiyat patlatan yorumcular güzel dille yazılmış prandelli yazılarının etkileri bizi baya zor duruma soktu.

    neyse ki yönetim artık dayanamadı ve prandelli'yi gönderdi. çok önceden göndermiş olsaydı liderlik bizde olurdu. biraz fark atmış olurduk. şampiyonlar liginde ise 4 puan ve üstü alırdık.

    ligin kalitesinin yerlerde sürünmesi bu süreçte bizim en büyük şansımız oldu. uçtu kaçtı, süper denilen beşiktaş'la puanlarımız neredeyse aynı. haftaya biz lider giriyoruz beşitaş lider bitiriyor. öyle yakınız. bizim kadromuz lig için çok yeterli. zaten 2 yıl üst üste şampiyon olmuş bir kadro bu. takım iskeletini oluşturan futbolcular şampiyon oyunculardan kurulu. kim ne derse desin yedekte şampiyonlar ligi şampiyonu olmuş pandev oturuyor. fiziken bitik ama tecrübesi var. onu hazırlamayan teknik heyetin suçu çok büyük.

    prandelli sonrasında takım yükselişe geçecekti zaten bu bekleniyordu ama bu kadarı değil. bu hamza hocanın katkısını gösterdiği gibi takımın kalitesini de gösteriyordu. çünkü lig o kadar kötü bizim kalitemiz hemen farkı yarattı.

    artık bundan sonra yine rakibimiz ne beşiktaş ne de fenerbahçe. bizim yine her zaman olduğu gibi rakibimiz kendimiziz. kongrelerde, toplantılarda, şurda burda kamera görünce konuşanlar bizim rakibimiz. bizim düzenimizi bozan hep içimizdekiler olmuştur. bizim buna bir önlem almamız lazım. adnan polat, ünal aysal ve inan kıraç şimdilik başladılar. umarım daha fazla ileri gitmezler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın