• 11488
    burak yılmaz kral mı topçu değil mi tartışmaları süredursun, yabancı bir forvet alınırsa kimsenin hayır diyeceğini sanmıyorum. bu ekonomik durumda ne transferi kardeşim dediğinizi duyar gibiyim. haklısınız bonservis verecek durumda değiliz şu anda. önümüzdeki transfer dönemlerinde de bol keseden harcayamayacağız. bu nedenle bonservisi elinde olan futbolculara yönelmeliyiz. devre arası transfer döneminde böyle birini bulma ihtimali yok ama bu sezon sonunda sözleşmesi bitecek isimlerle ocaktan itibaren görüşme hakkımız var bossman kuralına göre.
    haziranda sözleşmesi bitecek dikkat çeken iki tane forvet var: huntelaar ve adebayor.
    bu iki ismi almanında riskleri var. adebayor formsuz olduğunda hiç çekilmeyen bir forvet. gol oruçları çok uzun sürebiliyor. hatta birkaç gün önce gol atamamasını annesinin kendisine büyü yapmasına bağlamıştı. huntelaar ise çok fazla sakatlanan bir oyuncu.
    bu isimlerden birisiyle şimdiden anlaşırsak gelecek transfer sezonunu daha rahat geçirebiliriz zira elimizde zaten kullandığımız 6 yabancı var.
    tek dezavantajımız teknik direktörün ve yönetimin 6 aylığına göreve gelmesi. geleceğe yönelik anlaşma yapmak istemeyebilirler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın