• 150
    2026 yılındayım ve tahmin edebileceğiniz üzere uyku düzeni falan kalmadı. iş dönemleri arası sıçtığımın oyunu yüzünden kısacık geliyor, zamanı x10 hızında falan sarıyor time travel mübarek.

    neyse, galatasaray'la başladığım kariyere (3 sezon 9 kupa) sarıyer ile devam ettim (süper lige çıkarttıktan 2 sezon sonra şampiyonluk), 2022-23 sezon sonuna doğru bastım istifayı liginde sürünen fiorentina'ya gittim.

    oyun şimdiye kadar olan serinin en iyileri arasında ama hala büyük takımların büyük saçmalamalarına bir çözüm bulamıyorlar. zaman geçtikçe fenerbahçe, beşiktaş, galatasaray sırayla dibe vuruyor. alt ligden gelen takım 2 sezon sonra bu kadar kolay şampiyon olamamalı. rize, konya falan şampiyonluğa oynadı bir ara.

    sarıyer ile avrupa ligi şampiyonluğuna ulaşıp istifa edecektim ki stadyum yapma kararı aldılar, dedim yeni stadyumda da bir sezon oynayıp öyle gideyim gözümün nurundan, amskym 2 sene sürecek dediler eyvallah dedim türkiye kupasını falan asistana oynattım geçti gitti derken 2. sezon sonunda bitmesi gereken stad ocak ayına sarktı. ulan zaten eski stadın 10.000 kapasitede, yeni yapacağın 14.250, onu da geciktiriyorsun. vizyonunu sikeyim yönetim.

    2023 ocak ayı geldi bir heyecan ilk maça çıkacağım yeni stadda, ulan ne göreyim, balçık içinde oynuyorum topu. yönetimden eski stada dönüş isteği de yok ki, bütün hevesim kaçtı. nisana kadar isteyebileceğim takımların boşalmasını bekleyip bastım istifayı.
    fiorentina ile kalan 5-6 maçı oynayıp takımı gördüm sene sonu derin temizlik derken şimdi yeni sezonda orta sıralardan üst sıraları zorluyorum. inter falan boka dönmüş, roma juve milan kapışıyor. geldiğimde 61m olan maaş bütçesini 39a indirdim manyak oldular. bakalım ne kadar dayanırım buraya.

    hevessiz oluşunuz bende büyük hayal kırıklığı yarattı. klüp ile aynı perspektifi paylaştığımızı düşünüyordum oysaki demekten ciğerim soldu. aq sarıyer yönetimi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın