• 60
    2012 yılında "snookerı bırakıyor","depresyonda", "ailesi ile ilgilenecek" vs gibi argümanlarla ara verdiği zaman, çok üzülmüştüm. böyle saf bir yeteneği daha çok uzun zaman izleyebilecek iken, bu kadar erken bırakmasına bir sporsever olarak içerlemiştim açıkçası.

    george best,michael jordan gibi bu adamın da farklı bir karizması, aurası vardı çünkü, "izlemeyeceğim abi, anlamıyorum" diyenler bile izliyordu onu yani kendisini zorla izlettirenlerdendi... "sevmiyorum ya soğuk nevale" falan diyenler de oldu çevremde ama "oyun anlayışı çok kötü beğenmiyorum" diyen olmadı anlamayan bile "adam ne oynuyor yahu şiir gibi" dedi. zaten "oyun anlayışı çok kötü, beğenmiyorum" derseniz taş olursunuz taş* kendisinin diğer snooker oyuncularından farkı, hızlı oyun oynayışı. belki de bu özelliği sayesinde daha da albenisi olan bir adam.

    2013 yılında "dönüyorum" dediğinde, zamanında jordan basketbola dönünce nbade nasıl michael jordan efekt olduysa snookerda da aynısı olmuştu: "açılın la majesteleri geri döndü."

    13.kez yaptığı 147 için ise denecek fazla bir şey yok; yan masadaki oyunculardan, hakemine, rakibine, tribünde kendisini takip edenlere kadar hepsinin kendisini nasıl izlediğini görüyoruz. yalnız o mavi topta birincisi, top daha cebin köşesine değer değmez "ııhhh" diye bir ses çıktı kimden ise artık bildiğin topu itekledi.* ikincisi ise kalbine vuran bir dayı vardı görüntüde o dayıya şimdiden "allah rahmet eylesin", maalesef o dayı orada kalp krizi geçirdi, farkında bile değildi o esnada.*

    "videonun hepsini izlemeyeceğim arkadaş şu mavi top neymiş?" diyenler için: http://www.youtube.com/...;v=DPt9OTHyFjY#t=499
App Store'dan indirin Google Play'den alın