resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 639
    ben fatih terim'den bir daha görmeye katlanamam derken kendisi galatasaray'ın başına geçti. hamza hoca ile ilgili ön yargım ve son yargım son derece kesindi. bir kere terim ve demirören gibi iki değişik zatın yanından geliyordu. ama yavaş yavaş kafamdakileri silmeye başladı sanırım. bir kere kendisi terim gibi kasıntı değil. geldiği ilk günden beri davranışlarında samimi. ayrıca takıntılı hiç değil. sneijder mevzusunda kendi karizmasını da kurtararak geri adım attı ve ona ihtiyacı olduğunu belli etti. fatih terim'le uzun süre takılan kişilerde görülen davranış bozukluklarından kendisinde eser yok şimdilik. bu benim gibi zor taraftarlarda artı puan.

    teknik taktik detaylar için biraz beklemek gerek. ancak ilk maçında iki olay dikkatimi çekti. birincisi penaltıyı pandev'e attırdı ki sanırım onu kazanmak istiyor. koca senenin umut-burak ikilisiyle gitmeyeceğinin farkında. ikincisi de felipe melo krizini mükemmel bir şekilde atlattı. oyundan atılmasını oynama isteğine bağlayarak melo'yu kurtlar sofrasından kurtardı. bu iki oyuncunun da yabancı futbolcu olması hocanın oyunculara yaklaşımı açısından yeterli bir kanıt oluşturdu.

    bu takımdaki en büyük sorunun yerli-yabancı ayrışmasından kaynaklı birlikteliğin sağlanamaması olduğunun farkına varmıştır sanırım. yerliler yabancıları kıskanıyor ve çoğunluk psikolojisiyle gruplaşıyor. yabancılar da yerlileri küçümsüyor. eğer bu sorunu hallederse dördüncü yıldız kolay iş. asıl yeniden avrupa fatihi oluruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın