resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 638
    galatasaray kariyerine güzel başladı. formsuz selçuk'un biri frikikten olmak üzere 2 gol atması, aylardır oynamayan ve gol atamayan bruma'nın oynaması ve gol atması, pandev'in ortaya birşey koyması, 10 kişi ile reaksiyon gösterip 2 gol atılması olumlu şeyler. selçuk ve bruma'nın kendisini bulması hem takıma hem de ona yarar getirecektir. biz daha bruma'lı galatasaray'ın ne olduğunu bilmiyoruz. yeni transfer olarak görebiliriz.

    oynanan oyunun gelişmesi için zamana ihtiyacı var ama ilk gözlemlenecek şey takımın ve oyuncuların bireysel mental durumları. bunda da ilk maçta az da olsa gelişme görebildik sayılır. bunun plasebo olup olmadığı ilerleyen haftalarda netleşecek.

    hamza hoca takımın neden aksadığını görmüş ve ona göre hamleler yapacağı sinyalini verdi. selçuk'un tamamen defansif değil de biraz daha önde oynaması, orta sahada tek patronun o olması, kanatların işletilmesi, önde pres gibi emareleri sezdik. bir de sneijder eklendiğinde kalite olarak da yukarı çıkmış olacağız. umarım burak'ı 1-2 hafta daha oynatmaz ve umut'a hakettiği formayı vermeye devam eder.

    2-0 geride başladığı galatasaray kariyerinde durumu 2-1'e getiremedi ama golü bulacak atakları yapmaya başladı. daha maçın başında bu kadar bastırması iyiye işaret.
App Store'dan indirin Google Play'den alın