resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 636
    terim'den nefret eden biri olarak galatsaray teknik direktörü olduğundan dolayı arkasında olduğum, karaktersizlik ya da prandellivari bir sportif başarısızlık göstermediği sürece de arkasında duracağım teknik direktör.

    kendisi hakkında iki temel sorun var; birincisi terim'in "favorisi" olması, ikincisi ise birinciye bağlı olarak sneijder özelinde parlayan yabancı düşmanlığı.
    birinci husus zaten başlı başına, terim'i galatasaray işine dahil etmediği sürece sıkıntı yaratmaz. ikincisiyle ilgili ise hamza hoca en azından şimdilik dobra konuşmasıyla eleştiri oklarını üzerinden çekmeyi başardı. "maksadını aşan ifade" kullandığını kabul edip sneijder'i takımda görmek istediğini söylemesi şimdilik bu sorunu da ortadan kaldırmışa benziyor.

    3 aralık 2014 galatasaray eskişehirspor maçı'nda ayağının tozuyla sinyor prandelli'nin oynatamadığı futbolu oynatan hamza hoca benim gözümde kredisini kendi yaratmak zorundaydı ki bunu yapacak gibi gözüküyor. bu bağlamda hamza hoca'nın sneijder ve yabancı futbolculara davranışı koşuluyla desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum. hamza hoca'nın ise o demecinde, sonradan kendisinin de belirttiği gibi o günkü görevine uygun olarak yerli oyuncuları "gazlamak" amacıyla sneijder'e giydirmesini anlayabiliyorum.

    sözün özü; kaderin kendi ellerinde, başarılar hamza hamzaoğlu!
App Store'dan indirin Google Play'den alın