• 21643
    "çok zor bir lig aslında. zorlu mücadelelere sahne oluyor bu lig. burayı çok seviyorum ama bazen hakemlerin kararı yanlış oluyor. ama hakemler içinde çok kolay değil aslında. umarım ligde üst sıralarda olacağız. bende bunun için çabalayacağım."

    'size türk milli takımı'ndan teklif gelse oynamayı düşünür müsünüz?' sorusuna

    " tabi ki türk milli takımı'ndan teklif gelmesi halinde kabul ederim. türk pasaportu verildiği taktirde de türk vatandaşlığı statüsünde oynarım."

    "güzel bir futbol sergiliyoruz. galatasaray, beşiktaş ve fenerbahçe gibi takımlarla da aynı şehirdeyiz. o büyük takımlar arasından taraftar almak kolay değil. taraf sayımızı artırabilmek için belki şampiyon olmamız gerekir ya da avrupa'da çok mücadele etmemiz gerekir. daha yüksek bir seviyede olmamız gerekiyor taraftarımızı artırabilmek için."

    "hocamız tüm futbolculardan en iyi verimi almaya çalışıyor. çok ciddi bir insandır maçta veya antrenmanda. ama dışarıda çok eğlenceli ve komik bir adamdır. kendisini de çok seviyoruz."

    "bütün takımlar ben forvet hattına geldiğim vakit risk oluşturduğumu biliyorlar. bu sebeple farklı savunuyorlar beni artık."

    "atatürk hakkinda bazi şeyleri öğrendim"

    ''istanbul çok büyük bir şehir. henüz her yeri göremedim fakat fırsat buldukça gezeceğim.türkiye'nin tarihi hakkında ve, atatürk ile ilgili bazı bilgileri öğrendim.''

    "oğlumun ismi yahya; allah'in oğlu manasinda"

    'allah'ın oğlu' manasına geldiğini öğrendim ve bu ismi çok beğendim. oğlumun ismini yahya koydum.

    ryan donk
App Store'dan indirin Google Play'den alın