• 89
    türk futbolunun marka değerini gösteren program.

    tanımı geçtiğimize göre twitterdan takip ettiğim kadarıyla program, astrolog bir hanım efendinin iddialarıyla da süslendi ya artık eksik bir şeyi kalmadı sanırım. bir de köşede bir mangalcı olsa rasim viskileri doldursa falan hani daha rahat olsalar röpteşambırlar falan daha da güzel bir program olacak gibi ne dersin sözlük ?

    astrolog hanımın dedikleri de tam at fava bekle durumu:

    nuray sayarı: "fatih terim gelecekte fenerbahçe'nin başına geçecek." (u: beklenir nasıl olsa "aslolan galatasaraydır" dedikten sonra durum ortada)
    nuray sayarı: "bu sezon fenerbahçe şampiyon olacak." (u: #hedef1milyonpenaltı ve #adaletefenerçal projeleri kapsamında büyük ihtimalle öyle olur)
    nuray sayarı: "felipe melosakatlanacak, galatasaray'ın performansı düşecek. trabzonspor'un ivmesi çok yükselecek." **(u: fakat galatasaray performans mı gösterdi de düşecek, olmayan şey nasıl düşsün ?)*

    edit: yanlış başlığa yazmışız sanırım ama twitterda beyaz futbol deniyordu. doğrusu derin futbol mu beyaz futbol mu artık hangi zıkkımsa benim için önemli değil, anlatmak istediğimi anlattığımı düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın