• 1
    1. ahmet çakar dün akşamki programda 29 temmuz 2012 galatasaray spor kulübü açıklaması'nı çok sert bulmuş, aziz yıldırım'ı muhatap almıyoruz lafının çok yanlış olduğunu, istese de istemese de muhatap almak zorunda olduğunu söylemiştir.

    2.galatasaray'ın yaptığı açıklamaların aziz yıldırım'ın söylediklerinden çok daha ağır olduğu, hatta türk futbol tarihinin en sert açıklamaları olduğu söylenmiştir.

    3. sinan engin galatasaray'ın sürekli bu sürece müdahil olma çabalarını anlayamıyorum, neden onlar kendi işlerine bakmıyorlar deme cüretinde bulunmuştur.

    ---bir allah'ın kulu da çıkıp aga bu nedir dememiştir!---

    1. ünal aysal ve nihat özdemir'in katıldığı kanal d ana haber bülteninde nihat özdemir salyalar saçarak ünal aysal'a ve galatasaray'a iftiralar atmış ve sonunda ünal aysal'ı muhatap almıyorum, onun cevaplarını dinlemeyeceğim deyip programı bitirmemiş midir?

    2. aziz yıldırım kongrede yaptığı konuşmasında yaşayan en büyük galatasaray efsanesi olan, türk futbolunun yetiştirdiği en büyük teknik direktör olan ve galatasaray taraftarının göz bebeği olan fatih terim'i şike yapmak ile itham etmemiş midir? yıllardır denizli maçını gündeme getirmeye çalışmamış mıdır?

    3. aziz yıldırım 1 yıldır her duruşmada galatasaray'ın maçlarını, galatasaraylı yöneticileri gündeme getirerek hedef saptırmaya, gündem yaratmaya çalışmamış mıdır? fenerbahçeli yöneticiler sürekli ortamı gerip, galatasaray'ı da sürece dahil etmeye çalışmamış mıdır? galatasaray yönetimi her seferinde aklı selim demeçler verip, ortamı yumuşatmaya, sürece müdahil olmamaya çalışmamış mıdır? hatta sırf bu yüzden taraftarından tepki almayı göze almamış mıdır?
  • 4
    dün akşamki bölümüyle ahmet çakar - ümit özat ikilisinin beni çileden çıkardığı programdır! spor programları arasında kanal kanal dolanırken, sen kalk bok varmış gibi bu meymenetsiz programı aç, sonra da sinirden uykuların kaçsın! yemin ediyorum canlı yayına bağlanıp, ağzıma geleni söyleyip telefonu kapatmak ve huzur içinde uyumak istedim ama olmadı...

    ahmet çakar sen ne fesat bir insansın ya? yaptığın tüm dangalaklıkları geçtim, amrabat'ın doğum günü kutlamasının görüntülerine yaptığın yorumları ayık kafayla sonradan izledin mi acaba? yazık, sanırım hiç arkadaşın olmamış bugüne kadar, bu da senin 'ukde'n heralde! aksi takdirde, açıklayamayacağım türden bir kıskançlık bu! ha bir de, kendini çok espirili, komik falan sanıyorsun korkarım ki... umarım iddian kıçında patlar da söz verdiğin gibi girersin o recep ivedik kılığına!

    ümit özat denen futbol fakiri yorumcu, sen ne ayaksın? tüm düşünce özgürlüğün, ahmet çakar'ın galatasaray'ı kötülediği yorumlara "hocam haklı", "ayyynneenn katılıyorum" yorumlarından mı ibaret? senin deyiminle "basına servis edilen soyunma odası görüntüleri" çok mu üzdü seni? belli ki alışık değilsin ama, soyunma odalarında böyle şeyler de oluyor be şahin bakışlım! sen, fenerbahçe taraftarlığının galatasaray düşmanlığıyla birleştiği noktadasın; yorumculuğun da kininin el verdiği orandadır!

    neyse ki, sizin ağzınızdan dökülen cümlerle kirlenemeyecek kadar derindir galatasaray'ın temizliği... aklınızın eremeyeceği kadar da büyüktür bu armaya olan sevgi... hadi şimdi kaybolun gözümün önünden!
  • 7
    ırkçı'nın ''vallahi ben yapmadım birşey bak vallahi intihar ederim'' söylemlerine büyük hümanizm göstermiş futbol programıdır.

    hatta rasim ozan irdelemeye kalktı mevzuyu da sinan engin masalara vurdu ortalığı birbirine kattı ''belli ki kardeşimiz masum eboue sahada değil diyor intihar ederse mutlu mu olursun rasim''diyerek hepimize insanlık dersi verdi.

    sıfır yorum katılarak yazılmış entry'dir. yorum sizin.

    edit: ahmet çakar'da ''galatasaray'ın borsa mevzuna ne zaman geçeceğiz ertem'' deyip durduydu aynı programda.
  • 8
    18 mayıs 2013 galatasaray trabzonspor maçı seremonisinde fenerbahçe formalı çocuk yok diye, galatasaray'ı yerden yere vuran eleştiren ve gerçek ırkçılığın ve soykırımın bu durum olduğu iddia edilen program. hahaha neremle gülsem bilemiyorum. ulan, mehmet topal ve emre belözoğlu'nun geçmiş kariyer yazılarında, sizin o mahdur ilan ettiğiniz kulüp 'galatasaray' kısmını çıkarmıştı be. sonra da hemen ''biz tarafsızız.'' de. ulan aziz yıldırım yalakası sinan engin mi, yoksa galatasaray tarafından sürekli davalık olan ve galatasaray'ın açıklarını arayan ahmet çakar mı tarafsız? yaptığı ırkçılığı 'sindirim sistemim bozuktu, muz yiyorum.' diyen adam ne kadar komik ise; sizinde tarafsızız demeniz o kadar komik. rezil herifler.
  • 11
    19 mayıs 2013 gecesi yayınlanan programda yine acayip dakikalar yaşattılar bizlere. önce bir anons geçtiler "birazdan türk telekom arena'da olan bir olayı açıklayacağız. bu olay ülke gündemine bomba gibi oturacak" falan diyerek yarım saat oyaladılar. uzun bekleyişten sonra galatasaray-trabzonspor maçının* seramonisini gösterdiler ve sordular: "bu seramonide bir gariplik var, görebiliyor musunuz sayın seyirciler" diyerek uzatmaya devam ettiler. arka fona da bir gerilim müziği koymuşlar ki sorma gitsin. parçanın adını hatırlamıyorum lakin dünyanın en ünlü gerilim müziklerinden bir tanesi. ben çocukları gösterir göstermez çakozladım olayı. bütün takımların formasını giyen çocuklar var seramonide, fener forması giyen yok. ülkenin gündemini sarsacak olay meğerse buymuş. bir de yazı gösterdiler ki "17 çocuk burada, 18. çocuk nerede?" diye ve türk telekom arena'nın dışında ağlayarak bekleyen bir fener formalı çocuk mizanseni koydular. komedi filmi gibi resmen.

    sonra galatasaray'a giydirmeler başladı. ahmet çakar "fenerbahçe takımı ötekileştirilmiştir. bu olay muz olayından ve diğer olaylardan daha büyüktür. bu işe çocukları alet ettiniz. yazıklar olsun" falan gibi açıklamalar yaptı. sinan engin ise "yazıklar olsun, bundan sonra türkiye'de maç falan oynanmasın" demeye başladı. en az yarım saat yerden yere vurdular galatasaray'ı. görüntüleri 50 defa yayınladılar. gözlemciye falan telefonla bağlandılar "nasıl izin verdiniz" diye. "bu yılın gazetecelik olayıdır. iyi ki bu olayı ortaya çıkardınız" diye birbirlerini tebrik ettiler.

    sonrası ise daha komik. programın sunucusu ertem şener "şu anda bir mesaj aldım. telekom stadı'nda çocuklar hazırlanırken, birkaç çocuk fenerbahçe forması giymek istemedikleri için ağlamışlar" diye açıklama yaptı. bunun üzerine ahmet çakar yine devreye girerek "ya olur mu öyle şey, bu işi sulandırma çabasıdır, geçin bu işleri" gibi bir şeyler söyledi.

    en komiği ise programın sonlarına doğru yaşandı. ertem şener "şu anda bir mesaj daha aldım. son oynanan fenerbahçe-kayserispor maçında da* seramonide galatasaray formalı çocuk yokmuş. bu olayı araştırıyoruz" derken, biraz önce kaplanlar gibi saldıran ahmet çakar süt dökmüş kedi oluverdi bir anda. sinan engin araya girip toparlamaya çalıştı "ıhım ıhım, şey, yani tabi ki onların yaptığı da kötü bir hareket, yarın akşam aynı lafları onlara da söyleriz galatasaraylılar merak etmeyin."

    bir kıraathane kurup bunları başına geçireceksin, sabah akşam çay demlettireceksin bunlara.
  • 16
    kendisiyle birlikte telegol'ü bıraktım. derin futbol, beyaz futbol, telegol. bu programlar futbol soslu eğlence programları. beyaz futbol'un kadrosuna bakalım:

    ahmet çakar=türkiye'nin en zeki adamı.
    rok=programın küçük, yaramaz çocuğu. harlamada üstüne yok.
    ümit özat=en kariyerli türk futbolculardan.
    sinan engin=istihbarat şefi, büyük arda turan :(

    eğlence kısmında telegol'ü top diye oynar mı? oynar. niye? çünkü ahmet çakar gibi dünyanın en baba 3-5 adamından biri var kadroda. konu ne olursa olsun, sohbeti dünyanın en keyifli sohbetine büründürebilen bir adam. şov, mizah, zeka, hatiplik, star ışığı. hepsi var.

    e yanında rasim ozan var. bildiğimiz adam. sinan engin her ortama geliyor, bazen derinden haberler veriyor. futbol dünyasında tanımadığı insan yok. bunlara ilaveten mustafa çevik gibi bir fenomene sahipler.

    ümit desen..tipik orta anadolu çocuğu. kim ne derse desin kendini geliştirmiş, iyi konuşan, bazen cüretkar açıklamalarda bulunan, kimseden korkusu olmayan, fanatik fenerli. köln gibi bir takımda kaptanlık yapmış, türkiye'nin en kariyerli futbolcularından biri. futbol konuşulan ender zamanlarda en kral teknik yorumları da yapabiliyor. ahmet çakar'la işin eğlence kısmında telegol'e tur bindiren beyaz ve derin futbol, ümit özat'ın varlığıyla da az olan işin teknik kısmında telegol'den fersah fersah ileride duruyor.

    ne izleyeceğimi bilerek tv karşısına geçip telegol izleyen bir adamdım. şimdi de aynı beklentilerle tv karşısına geçiyorum ama bu kez adresim telegol değil, beyaz ve derin futbol oluyor. çünkü onlar daha vefalı :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın