• 16
    kendisiyle birlikte telegol'ü bıraktım. derin futbol, beyaz futbol, telegol. bu programlar futbol soslu eğlence programları. beyaz futbol'un kadrosuna bakalım:

    ahmet çakar=türkiye'nin en zeki adamı.
    rok=programın küçük, yaramaz çocuğu. harlamada üstüne yok.
    ümit özat=en kariyerli türk futbolculardan.
    sinan engin=istihbarat şefi, büyük arda turan :(

    eğlence kısmında telegol'ü top diye oynar mı? oynar. niye? çünkü ahmet çakar gibi dünyanın en baba 3-5 adamından biri var kadroda. konu ne olursa olsun, sohbeti dünyanın en keyifli sohbetine büründürebilen bir adam. şov, mizah, zeka, hatiplik, star ışığı. hepsi var.

    e yanında rasim ozan var. bildiğimiz adam. sinan engin her ortama geliyor, bazen derinden haberler veriyor. futbol dünyasında tanımadığı insan yok. bunlara ilaveten mustafa çevik gibi bir fenomene sahipler.

    ümit desen..tipik orta anadolu çocuğu. kim ne derse desin kendini geliştirmiş, iyi konuşan, bazen cüretkar açıklamalarda bulunan, kimseden korkusu olmayan, fanatik fenerli. köln gibi bir takımda kaptanlık yapmış, türkiye'nin en kariyerli futbolcularından biri. futbol konuşulan ender zamanlarda en kral teknik yorumları da yapabiliyor. ahmet çakar'la işin eğlence kısmında telegol'e tur bindiren beyaz ve derin futbol, ümit özat'ın varlığıyla da az olan işin teknik kısmında telegol'den fersah fersah ileride duruyor.

    ne izleyeceğimi bilerek tv karşısına geçip telegol izleyen bir adamdım. şimdi de aynı beklentilerle tv karşısına geçiyorum ama bu kez adresim telegol değil, beyaz ve derin futbol oluyor. çünkü onlar daha vefalı :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın