• 858
    nasıl küfür edeceğimi bilemez oldum artık kendilerine. hamza hamzaoğlu muhabbetiyle wesley sneijder'i gönderme operasyonunu geçtim. o zaten olmazsa olmazdı, beklediğim bir şeydi de. aga şu nedir ya ?

    http://www.fanatik.com.tr/...-inan-iddiasi-400972

    haberi direk sözlüğe de koyalım:

    --- alıntı ---

    galatasaray'daki kötü performansı nedeniyle eleştiri yağmuruna tutulan selçuk inan'a talip var! ingiltere'de yayın yapan radyo kanalı talksport, galatasaray'ın kaptanının ingiltere premier lig kulüpleri evertonve leicester city'nin transfer listesinde olduğunu yazdı. haberde, everton menajeri roberto martinez'le leicester city menajeri nigel pearson'un selçuk'u transfer edebilmek için girişimlere başladığı belirtildi.

    öte yandan daha önce galatasaray'ı çalıştıran ve inter'in başına geçen mancini'nin de selçuk inan'ı transfer etmek istediği vurgulandı. bu sezon sarı-kırmızılı takımla 15 resmi maça çıkan selçuk, sadece 2 asist yapabildi ve gol atma başarısı gösteremedi.

    edip adanır

    --- alıntı ---

    evet yanlış görmediniz bu sefer isim de yazıyor haberin sonunda: (bkz: edip adanır)

    edip adanır, bu haberi "ingiltere'de yayın yapan radyo kanalı olan talksport"dan almış. arkadaş radyoda da duymuş olabilirsin*, haydi ona da eyvallah da sen gazetecisin ya. araştırmak senin görevin hiç mi internete girip adamların sitesine bakmıyorsun. adamlar nereden almış haberi acaba diye? yok ben göndereyim gazeteye bu bilgiyi de gitsin. hem "ingiltere'de diyorlar oğlum" diye kandırırız nasıl olsa galatasaraylıları. peki kazın ayağı öyle mi ?

    http://talksport.com/...ay-star-140923115230

    talksport'un haberini de koyalım buraya:

    --- alıntı ---

    everton and leicester are both hoping to land galatasaray midfielder selcuk inan this january, according to reports in turkey.

    the 29-year-old only signed a five-year deal in the summer but he has received criticism for his early season performances - and is apparently considering his future.

    fulham have shown an interest in the past but now, according to turkish daily amk, leicester and everton are both lining up loan offers for inan.

    galatasaray are unlikely to let him leave on a permanent basis but, if he makes it clear that he wants to leave, it has been suggested that they may sanction a temporary departure in the new year.

    --- alıntı ---

    bak orada üçüncü satırda ne diyor? "according to turkish daily amk"* ki orada da denilen loan offers yani kiralama teklifleri, fanatik gazetesihaberinde ne deniyor? "transfer edebilmek için girişimlere başlamışlar". haydi bakalım buyur sözlük daha ne denir ki bunlara ?

    https://dl.dropboxusercontent.com/...u/49489545/hayda.swf

    sonuç, hiç uğraşmayıp kaynağımız amk spor gazetesi desen de inanmayacaktık habere, bu yaptığın oyunla da inanmadık. kısacası biz nette takılanların farkına varacağı ama kahvede, evinde gazete okuyan abilerimizin türk spor basını tarafından kandırılacağı bir başka alicengiz oyunu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın