resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 6231
    takim kotu giderken sahada her mac ilk 11 cikan ve ne gol ne asist yapan, rakipten top kapamayan, rakibi kovalamayan adamlari degil de yedekte forma bekleyenleri suclamamiz gerektigini bize gosteren futbolcu.

    olur oyle yapalim. bence de galatasaray bu haldeyse pandev yuzunden boyle. adam olsaydi da adam gibi bekleseydi yedek kulubesinde. bruma'da da buyuk hata var. sen ne bicim adamsin, sol forvet olarak takima gelmissin hocan senin asla oynayamayacagin dizilislerde maca cikiyor, sonra senin asla oynamadigin bir mantalitede ilk 11 cikariyor sense 3 gol 5 asist yapamiyorsun.

    sneijder sen ne bicim adamsin tek basina bize sezonun en onemli macini kazandiriyorsun. yok bu olmadi sanirim.

    selcuk neden mi elestiriliyor? cunku selcuk ve burak takimin bir gram ilerisi gitmesi icin is yapmiyor. selcuk ve burak kotu oynuyor degil, selcuk ve burak'in su an icin futbolla alakalari yok. ayaklari titiriyor selcuk'un sahaya ciktiginda. sorumluluk almaktan kacmasini bir nebze anlarim ancak sahaya cikip rakibini izlemesini anlayamam. hadi top ayagindayken pas vermekten cekiniyorsun, peki guzel kardesim neden rakibini karsilamiyorsun?
    selcuk ve bruak elestiriliyor cunku takimin mental olarak lideri olmasi beklenen kisiler bu ikisi. bu nedenle selcuk'a kaptanlik verdiler. ama takimi ilk satan hep bu ikisi. burak taraftara kufur ettiginde bile duymazliktan geldi bu taraftar. selcuk sakat olmadigi halde fenerbahce derbisinde oyundan cikmak isteyip ustune tugay'a formasini attiginda da alttan aldi bu taraftar. eee ne guzel istanbul.
    bu kadar artistlik yapacaksin, butun takim, butun camia senin ayagina bakacak, her turlu tribini cekecek, esek yukuyle parani verecek, takim arkadaslarin sahada ezilirken yabancilar onlari savunurken sen yanlarina bile yaklasmayacaksin, sahanin surekli en kotuleri sen olacaksin sonra tek kotu oynayan selcuk'la burak mi, mahalle baskisi yapiliyor. dua etsinler burasi kolombiya degil, bu kadar artistlige ve ise yaramazligin ustune iki tane sikarlardi kafalarina, kohne bir barin arkasinda bulurlardi kendilerini.

    galatasaray tarihinde kotu futbolcu cok gordum. berbat performanslar cok seyrettim. ama bu kadar ruhsuz ve takimi sabote eden performans bir servet'te gormustum bir de bu ikisinde. ha bir de yekta var unutmusum. ama yekta surekli oynamadigi icin adini anmaya degmez, asil mesele her mac oynayip tek bir macta bile ise yarayacak futbol oynamayanlarda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın