• 137
    prandelii'den sonraki isim için,

    muhtemel adaylarımız,

    tugay kerimoğlu: galatasaray ve blackburn rovers efsanesidir. muhteşem bir orta saha oyuncusuydu. a.ferguson kendisi için "genç olsaydı mutlaka manu'ya transfer ederdim" demişliği vardır. , g.hagi ve mancini'nin eski yardımcısıdır. henüz tek başına antrenörlük geçmişi yoktur. taraftarın çok sevdiği bir isimdir gelişine şüpheyle bakıyoruz.

    hikmet karaman: yıllardan beridir galatasaray'ı çalıştırmak istediği bilinir. teşvik vermenin suç olmadığı yıllarda teşvik yaptığı sabittir. yıllarca anadolu'da bir çok takımı çalıştırıp, kısa sürede kümede kalması mucize takımları kümede tutmuştur. fatih terim çakması mimikleri ile her daim kendisinin taklidi olarak adlandırılmıştır. bir çok avrupa maçını gidip yerinde izler, gelişime açık bir isimdir. çok karizmatik olmayışı, teşvik olayı ve daha önce büyük takım çalıştırmamış oluşu kendisine şüphe ile bakmamızı sağlamaktadır.

    mustafa denizli:3 büyük takımı şampiyon yapan tek isim. fiyasko geçen yurt dışı tecrübeleri dışında yurt içinde uzun süredir görev almamaktadır. genelde çok kurnaz olduğu için, uygun ortamı görüp başarıyı hissedeceğinde görev alır. önceki söylemleri nedeniyle şüphe ile baktığımız bir isimdir.

    georghe hagi: daha önce 2 kez çok kötü olduğumuz dönemlerde görevden kaçmamış. hatta 5-1'lik türkiye kupası zaferinin mimarıdır. elinde hiçbir zaman çok iyi bir kadro olmadan ve tam bir sezon geçirmediğinden ne yapabileceği konusunda kendi adıma hala net değilim ama galatasaray'da kredisi sonsuz olan tek isimdir. misimoviç olayı, stancu gibi kolpa transfer nedeniyle şüpheyle bakılan bir isimdir.

    bülent korkmaz: efsane kaptan. kötü antrenör. skibbe'nin skib bıraktığı takımı alıp f.rijkaard'a teslim eden emenatçi eski hocamız. görev aldığı sürede yokluktan ve gençlere güvenemediğinden h.kewell'ı stoper oynatmışlığı bile vardır. erciyes ile tr kupası finali dışında elle tutulur bir başarısı yoktur. bu sebeple taraftar çok sevse de şüpheyle bakılan bir isimdir.

    mircea lucescu: halen ukrayna'da s.donetsk'i çalıştırmaktadır. sezon başında kendisi ile anlaşılsa da başkanının izni olmadığı için görev alamamıştır. 15-16 sezonu için en güçlü aday olmakla birlikte şu anda boşta olmadığından görev alması imkansızdır.

    .
    .
    .

    görüldüğü üzere üzerinde konuşulan her isime karşı bir şüphe durumu var. kimse üzerinde karar kılamıyoruz. yönetim bakalım ne yönde karar verecek...

    ekleme: eric gerets'i unutmuşsun başgan yazanlar oldu, unutmuşum evet ama görüldüğü üzere hiç adı geçmedi, bir de hiç aklımıza gelmeyen hamza hamzaoğlu varmış!
App Store'dan indirin Google Play'den alın