• 4217
    her ne kadar alisamiyen'den sonra profili değişmeye başlasa da, endüstriyel futbol etkilerine maruz kalsa da, yönetimler tarafından müşteri olarak görülmeye başlansa da türkiye'nin en sabırlı ve sağduyu taraftarlarındandır. bilinçlidir.

    küfüre karşı verilen mücadelede arenada yakalanan başarıyı hatırlatmak istiyorum.
    çok eleştirilen futbolcu ıslıklama olayına özellikle değinmek istiyorum;
    bakıyorumda hem kendi içimizde, hem ekranlarda kaliteli kalitesiz her kalem suçu taraftara yüklemekte.
    sormak istiyorum selçuk ne zamandır ruhsuz oynuyor, ne zamandır ıslıklanıyor ? burak da aynı şekilde? bunlara aydın'ı sabri'yi yekta'yı ekleyin.
    bu adamlar en az iki senedir ruhsuz oynuyor, forma çıkarıyor, çetecilik yapıyor, hoca gönderiyor, yabancıları dışlıyor, iq'su yüksek oyuncuları sahada yalnız bırakıyor.
    sonra da taraftar destek olsunmuş. galatasaray taraftarı saf değil, kör değil! "az buçuk" futbolu da biliyor.

    lütfen münferit olayları taraftara genelleyip büyük tabloyu kaçırmayın. malum pankartı, sahaya meşale atmayı, gurbetçilerin saha kapattırmalarını ben de tasvip etmiyorum.

    sonuç olarak ben sahada yürüyen takımı sabote edenlerin şiddetle protesto edenlerin ıslıklanmasını doğru ve gerekli buluyorum. bu tribünler kimleri protesto etmedi ki bu papazlara pabuç bıraksın?

    not: 25 yıldan fazladır takımı takip ediyorum hiç bu kadar dolmadım, ekran başında dayanamıyorum ki tribünde kişilik değiştirir insan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın