• 424
    tadında bırakamıyoruz bazı şeyleri. bu ayarsızlık zaten toplumumuzun ve konu özelinde de galatasaray taraftarının en temel sorunlarından belkide...

    furkan aldemir takımımıza ilk katıldığından beri müthiş bir gelişim göstermiş ve arkasında oynadığı tüm uzunlardan * belli bir takım nüveler edinmiştir. kendisi ülkemizde yetişen birçok genç insanın aksine tutarlı ve saygı duyulası bir karaktere sahiptir. kendisini içinde bulunduğumuz sezonun en değerli oyuncularından biri yapan bu gelişim çizgisi zaten şuan ki tartışmanın yersizliğini gösteren en büyük nokta kanımca. profesyonel bir sporcu ve örnek bir karakter olarak furkan aldemir galatasaray'ın kendisine yaptığı yatırımın karşılığını vermiştir. her şeyin ötesinde kendisi şubemizin nba'ye doğrudan gönderdiği ilk oyuncu olacaktır ve tadında bırakabilenler için bu bile yeterli olmalıdır.

    galatasaray erkek basketbol takımı milli bir değeri kariyerinde bir üst basamağı tercih etti diye hedeflerinden sapacaksa lafı hiç dolandırmadan kapatalım şubeyi, olay bu kadar basit. hee bütün bunların yanı sıra ölen bir insana yapılan saygı duruşunda takva filminden sahnelerle eşlik eden, yarınki küfürü bugünkü alkışından on misli kuvvetli olan aymaz taraftar kitlesine kendisinin gidişini tartışmak bile bir lükstür *.

    bütün bunların ötesinde hala tüm futbol kafalılıkla kendisinin gidişi arda turan'a, hajrovic'e, ribery'e falan benzetiliyor. bu bağdaştırmanın maddi, manevi veya mantıksal sakatlıklarına girmeyeceğim ancak hakikaten çokta derinine inemediğimiz konulara daha bilindik vakalarla açıklamalar getirmeyi ve dahası bunlara kalpten inanmayı çok seviyoruz.

    tadında bırakamıyoruz...tadında bırakamadığımız şeylerden sonra üzerimize sinen arabesklikten besleniyoruz...
App Store'dan indirin Google Play'den alın