• 404
    öncelikle gidişinde suçun yönetimde olduğunu düşünüyorum. bu yönetim değil tabii ki bir önceki yönetim. hani mali açıdan bizi bu durumlara düşüren, rezil hale sokan yönetim var ya işte o. sayın aysal ve ekibi. sonuçta parası yatan kafası rahat bir sporcu işine bakar, sıkıntı olmaz.

    birde işin diğer tarafı var tabii. furkan kardeşim hayırdır ya, kredi kartının asgarisini mi ödeyemiyorsun, kiranı mı ödeyemiyorsun kardeş ne oldu ? yok efendim maaşı 1 gün geç yatsa çıngar çıkaracak adamlar burda furkan'a konuşamazmış. sinan neden gitmiyor kardeş, erceg neden gitmiyor ? peki ya pocius neden gitmiyor ? sen bu takımda ki tek adamakıllı uzun olduğunu bile bile gidiyorsan şimdi, yolun açık olmasın furkan. yukarıda da söyledim öncelikle sorunun parasını vermeyen yönetimde olduğunda fakat bu kadar da basit değil.

    murat özyer'i pek sevmem. ama sporcunun parası bu kadar uzun süredir yatmıyorsa bence bunun da sorumlusu o değil. ben yine de galatasaray spor klübü için gönülden hizmet verdiğine inanıyorum özyer'in.

    3 sayı ortalama tutturamayacaksın nba'de furkan. orada marjanovic'ten iyileri var. otur benchte biraz havlu salla bakalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın