• 187
    isil alben, alba torrens ve ilkan kahraman olaylarinda hatasi oldugunu dusunuyorum. cunku kadro yapilanmasini erken baslattirma veya yonetime baski uygulama hakki soz konusu olabilirdi, gec kaldilar ve oyuncular gitti. (belki ilkan olayinda daha derin sorunlar vardi, kendisinden once yapilmis bir antlasmanin boktanligi soz konusu bildigim kadariyla)

    paralari odenmeyen basketbolcular icin kendinin suclanmasi ise tamamen bir cadi avidir. tirmigimiz ve mesalelerimizle aklimiza gelen ilk ismi degirmene kadar kovalayip yakma cabasi. ciddi ciddi galatasaray gibi sirketi olan bir vakifta paralarin odenmesini saglayan sube sorumlusu sananlar varsa gercekten onlar icin uzulmeye baslayacagim. bu adam her gun sporcularla beraber, haftanin 5 gunu antreman ve mac yapiliyor, her dakka yuzyuze ve sporcularin alamadigi paralardan bu adam sorumlu oyle mi?

    illa suclayacaksaniz sunu diyebilirsiniz, bu adam her gun beraber sporcularla neden konusup ikna etmedi? 5 aydir para alamayan adami 5 aydir idare etmedigini nereden biliyorsun?

    kendisi derya kaptan'in esidir, galatasaray spor tarihinin en buyuk kaptanlarindan birinin, kendisi de galatasaray erkek basketbol subesinin avrupada kazandigi en buyuk basarilardan birinde imzasi var ve ulkerde calisirken bile galatasarayli oldugunu her firsatta soylerdi. bu adamin, elinde firsat varken, sporculara para vermedigini mi dusunuyorsunuz siz? kulubun odeyecek parasi yoksa veyahut kulup bu olacaklari gozden cikarmissa bu adam ne yapabilir? madem sucluyorsunuz bana bunu aciklar misiniz? yok eger aciklayamiyorsaniz da her olumsuz olayda basligina gelip ayni zirvalari yazip durmayin. ya da yazmadan once bir dusunun mantikli bir argumanla adami suclayin.

    hicbir sebep belirtmeden, mantik cercevesinde bir arguman sunmadan, sadece "suclu bu vurun abaliya" diye bagirmaniz elinde tirmigi cadi avlayan koyluden farkli degil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın